Traģēdija Jelgavā: neskaidros apstākļos mirst sieviete

tautaruna.lv 31.augusts 2022, 13:15
 
F64
Traģēdija piemeklējusi kādu ģimeni Jelgavā, kas zaudēja savu tuvinieku pēkšņā ugunsgrēkā. Sieviete atradās pirmajā stāvā, kad pagaidām nenoskaidrotos apstākļos izcēlās liesmas. Kāds kaimiņš centās iekļūt telpā un paziņu izglābt, taču tas vairs nebija iespējams, vēsta "Degpunktā".
Postošs ugunsgrēks Jeglavā pirmdien atņēma dzīvību kādai sievietei, kas bija nedaudz vecāka par piecdesmit gadiem.

Nāves apstākļi ir visai neskaidri un cilvēki joprojām lauza galvu, kā tas varēja notikt. Ap vieniem dienā bija dzirdams strīds, par to apkārtējie ir vienisprātis. Sieviete konfliktējusi ar savu māti, kura ir cienījamā vecumā. Mirkļus vēlāk, parādījās pirmās degšanas pazīmes.

Ugunsgrēks strauji pieņēmās spēkā un sasniedza 55 kvadrātmetrus, jeb divu pilnu istabu platību. Liesmas skāra arī jumta konstrukcijas un ugunsdzēsēji tajās izplēsa pamatīgu caurumu, demontējot segumu. Ugunsgrēka iemeslu operatīvie dienesti pagaidām neatklāj, jo nav pabeigta oficiālā ekspertīze. Vietējie stāsta, ka sieviete bija smēķētāja, taču nevienam tomēr nešķiet, ka nomests izsmēķis būtu radījis tik strauju aizdegšanos.

<iframe width="640" height="360" src="https://play.tv3.lv/embed-video/jelgava-liesmas-nosmok-sieviete,clip-4594598?autoplayOnHover=true" class="tv3play" frameborder="0" scrolling="no" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media *; picture-in-picture" allowfullscreen=""></iframe>

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas