Twitter hits: iedzīvotājs sašutis par to, kā strādā depozīta sistēma

tautaruna.lv 30.augusts 2022, 9:20
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda Latvijas iedzīvotāja ieraksts mikroblogošanas vietnē Twitter, kur viņš paudis neapmierinātītu ar to, kā strādā depozīta sistēma degvielas uzpildes stacijā, kļuvis par vietnes hitu.

Iedzīvotājis paudis neizpratni par to, ka depozītu čeku var izmantot tikai tajā DUS, kur pudeles nodotas taromātā.

"Taru sistēma strādā Izrādās, ka depozīta čeku var izmantot tikai tajā Circle K Latvija DUS, kur nodeva taru. Jābrauc atpakaļ uz Kuldīgu," raksta iedzīvotājs, ar ironiju pateicoties ministram Artūram Tomam Plešam un Circle K Latvija.

Tikmēr komentāros cilvēki pauda dažādus viedokļus - gan neslēpa neizpratni un kritizēja Plešu, gan pauda, ka visa informācija ir rakstīts uz čeka, gan meklēja veidus, kā no šādam situācijām varētu izvairīties.

"Tiešām tas tā ir? Tas varētu būt lielākais stulbums."

"Wait! Tur ir teksts uz čeka, ka var izmantot tikai tajā pat veikalā. Nu, tad uzskatīt, ka šis mācības apgūšana jums izmaksāja 60 centus."

"Tiešām tik grūti sajūgt kopā depozīta sistēmu ar uzņēmumu lojalitātes kartēm? Sameti pudeles un lojalitātes naudiņas palielinās. Krāmēšanās ar čekiem ir akmens laikmets. Lūdzu, nav par ko!"

"Problēma ir nevis tajā, kā sistēma strādā (tā ir absolūti identiska igauņu sistēmai "čeks jāizmanto tajā pašā veikalā"), bet gan komunikācijas trūkumā. Liels plakāts pie automāta vai teksts uz paša čeka atrisinātu visu šo lietu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:50

Jaunākās diskusijas