VIDEO: Nepatīkams skats pēc "Prāta vētras" koncerta Mežaparkā

tautaruna.lv 22.augusts 2022, 14:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Aizvadītās nedēļas nogalē vairāki desmiti grupas "Prāta vētra" talanta cienītāju pulcējās Mežaparkā. Tiesa, par spīti skaistajam koncertam un pozitīvajām emocijām, vismaz daļa apmeklētāju neslēpa sašutumu, kāds skats estrādes teritorijā pavēries pēc koncerta noslēguma.

Kā redzams sociālajā tīklā facebook publicētajos kadros, tad Mežaparka Lielās estrādes teritorijā pēc koncerta zāle atstāts liels daudzums plastmasas glāžu, kuras vismaz daļa koncerta apmeklētāju nav pacentušies izmest tam paredzētajās vietās.

"Tā nu tas ir vienai daļai - neprot cienīt ne citus, ne arī paši sevi. Man arī nekad nav ienācis prātā kaut ko nomest, vai ne savākt aiz sevis, kā mēs varam sakopt Latviju, ja nevīžojam sakopt ne sevi, ne aiz sevis," norāda kāda komentētāja.

"Miskastes šajos pasākumos ir krietni krietni pa maz.... katrā sektorā, katrā stūrī vajadzēja uzlikt.... nevis viena pa vidu un viena malā," skaidro kāds cits komentētājs.

Jau vēstīts, ka šis bija grupas tūres "Gads pēc kalendāra" pēdējais koncerts. Pavisam vasaras laikā notika vairākas grupas uzstāšanās citās Latvijas pilsētās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas