Kuldīgā no akas izceļ "briesmoni"; kas tas ir?

tautaruna.lv 19.augusts 2022, 9:20
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Smeļot ūdeni no akas, izvilkusi ko neizskaidrojamu – ļoti garu, gļotainu “briesmoni”, raidījumam “Bez Tabu”, iesūtot fotoattēlus, pārsteigta ziņo Ieva no Kuldīgas.

"Tas izskatās kā čūska, kā raibais kailgliemezis, bet ļoti milzīgs. Būtu tiešām interesanti uzzināt, kas tas ir," uzsver Ieva.

"Ļoti nepatīkami iet klāt un skatīties, bet, cik papētīju, esmu gandrīz par 100 procentiem pārliecināta, ka kaut kas dzīvs bijis. Bija tāda kā gļotu, audu krāsa. Tas nevar būt striķis vai kas cits.”

Ievas iesūtītos fotoattēlus “Bez Tabu” uzrādīja Kasparam Kovaļenko, Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Veterinārmedicīnas fakultātes dekānam. Viņš pieļāva, ka attēlos iemūžinātas kāda liela dzīvnieka zarnas.

"Tas izskatās pēc dzīvnieka gremošanas kanāla daļas (zarnām). Varbūt zirga vai govs, vai kāda cita atgremotāja. Grūti pateikt, būtu nepieciešamas rūpīgākas analīzes. Iespējams, tā bijusi ieriebšana. Cita loģiska izskaidrojuma nav. Varbūt kāds malumednieks tādējādi atbrīvojās no dzīvnieka iekšējiem orgāniem, iemetot tos akā, domājot, ka to neviens neizmanto," saka eksperts.

Ieva gan raidījumam norādīja, ka aka atrodas privātmājas pagalmā, līdz ar to noliedz, ka kādam varēja šķist neizmantota. Viņa arī nezina nevienu nelabvēli, kurš varētu ielavīties sētā un piesārņot viņas aku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas