Brīdina par neadekvātu sievieti; atsaucas desmitiem cietušo

tautaruna.lv 4.augusts 2022, 17:30
 
Pixabay
"Facebook" plašu rezonansi izpelnījies Māras ieraksts par nepatīkamu "saskriešanos" ar kādu sievieti.

"Meitenes/sievietes, riteņbraucēji un cilvēki ar ratiņiem, lūdzu uzmanieties no šīs dāmas ar Ķīnas cekulaino sunīti. Ja redzat rajonā, tad ieteiktu šķērsot ielu, lai nav viņai jaiet garām.

Vakardien braucu pa ietvi ar velo un viņa mani aplēja ar to dzērienu, kas viņai rokās, gaidīja, kad apstājos un sāka necenzēti krieviski lamāties un apsaukāties. (Teikt kas es esmu un kur man jādodas, utt.). Dzinās pakaļ velo, centās grūstīties un liet virsū dzērienu.

Pēc brīža to pašu darīja meitenei, kas gāja garām tālāk pa ielu. No tuvējās vārtrūmes iznāca puisis, kas teica, ka viņa tā visu laiku uzvedās un pagajušajā nedēļā esot metusi ar akmeņiem pa kādu sievieti ar ratiņiem. Izsaucu policiju, teica, ka atbrauks. Ielas galā satiku pašvaldības busiņu, parādīju viņam foto un viņš solīja piebraukt nočekot viņu. Nezinu kā tas beidzās, jo viņa raita solī aizčāpoja Tallinas ielas virzienā, bet, lūdzu, esiet piesardzīgi, kad redzat šo duo. To nepatīkamo sajūtu ko viņa radīja vēl šodien nespēju “nopurināt”," raksta Māra.

Facebook

Ieraksta komentētāji atklāj, ka arī ir nācies sastapt šo personu un viņa allaž izcēlusies ar neadekvātu uzvedību. Komentētāji arī norāda, ka galvenokārt par viņas upuriem kļūst sievietes, ko, viņasprāt, uzskata par vājākām. Cietušie stāsta, ka apsaukāti, grūstīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas