Tūristu bargi soda par "McDonald's" brokastu pārvadāšanu bagāžā

tautaruna.lv 5.augusts 2022, 17:30
 
Pixabay.com
Kāds tūrists, kurš lidoja no Bali uz Austrāliju, tika sodīts ar teju 2000 ASV dolāru sodu par par divu "McDonald's" burgeru pārvadāšanu savā bagāžā, vēsta "CNN Travel".

Pēc tam, kad dienesta suns tūrista bagāžā atrada divus burgerus un vienu kruasānu no McDonald's, viņam tika piemērots sods 2664 Austrālijas dolāru apmērā.

Ņemot vērā, ka viens "McMuffin" burgers parasti maksā apmēram 2 dolārus, bet "McDonald's" kruasāns maksā apmēram 1 dolāru, ceļotājam par brokastīm nācās samaksāt milzīgu summu. Turklāt viņš to pat nevarēja apēst, jo tie tika konfiscēti.

CNN skaidro, ka tikai dažas dienas pirms šim tūristam neveiksmīgā lidojuma Austrālijas varas iestādes ieviesa stingrus drošības noteikumus saistībā ar mutes un nagu sērgas uzliesmojums Indonēzijā.

Vienlaikus Austrālijas varas iestādes izdeva rīkojumu, kurā brīdināja, ka pasažieri, kas valstī ieradīsies no Indonēzijas, tiks īpaši rūpīgi pārbaudīti lidostās. Pārbaudes atteikšanās vai "aizlieguma" atklāšanas gadījumā draudēja naudas sods vai pat ieceļošanas atteikums, ja pārkāpējs izrādīsies ārzemnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas