Pa trešā stāva logu Rīgā izkrīt 80 gadus veca seniore

tautaruna.lv 4.augusts 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Kāda aptuveni 80 gadus veca pensionāre guva smagas traumas, pēcpusdienā piedzīvojot kritienu no ēkas trešā stāva. Likumsargi skaidro, kura no notikušā versijām ir patiesa, proti, neuzmanība, apzināta vai piespiedu rīcība, vēsta “Degpunktā”.

Pēc atskanējušā blīkšķa pie zālienā gulošās sievietes piesteidzās cilvēki. Trīs vīrieši pulcējās netālu no atgadījuma vietas un kļuva par tiešajiem atgadījuma lieciniekiem.

Sirmā kundze bija pie samaņas, bet nepārprotams bija fakts, ka situācija ir ļoti nopietna un pensionāres dzīvība ir apdraudēta.

Liecinieks stāsta, ka ar draugiem dzirdēja blīkšķi un, piesteidzoties notikuma vietai, ieraudzīja guļam sievieti, kura bija izkritusi no 3. stāva. Draugs bija redzējis, ka sieviete it kā pati esot stāvējusi pie loga, bet diezgan nestabili. Aizdomīgi šķita arī tas, kā cienījamā vecuma sieviete vispār nokļuva pie attiecīgā loga.

Jau piesakot mediķu izsaukumu, līdzcilvēki aprakstīja situāciju un norādīja, ka, visticamāk, ir piedzīvots kritiens no augstuma. Neatliekamās palīdzības dienests uz adresi nosūtīja reanimācijas brigādi. Protams, ka ziņa par incidentu sasniedza arī Valsts policiju.

Mediķiem izdevās stabilizēt sievietes stāvokli, ar smagām traumām viņa nogādāta slimnīcā.

Neoficiāli zināms, ka dzīvoklī kopā ar cietušo atgadījuma brīdī atradās vēl kāds cilvēks, iespējams, mazdēls.

Izmeklētājiem būs jānoskaidro incidenta apstākļi, proti, vai pensionāre nejauši izkrita pa logu un notikušais tiks traktēts kā nelaimes gadījums, vai tas tomēr bija cietušās brīvprātīgs solis, vai paveikts noziegums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:03

Jaunākās diskusijas