Slavenā Centrāltirgus "rašiste" pametusi Latviju

tautaruna.lv 28.jūlijs 2022, 17:00
 
Facebook/Imants Parādnieks
Aprīļā vidū zibens ātrumā populārs kļuva video, kur kāda Rīgas Centrāltirgus pārdevēja pieprasīja ar viņu sarunāties krievu valodā. Policija tagad ziņo - persona pametusi valsti.
"Persona, kura Rīgas Centrāltirgū strādāja par pārdevēju un pieprasīja: “Runājiet krieviski!”, tagad kaimiņvalsts valodu varēs lietot bez jebkādiem ierobežojumiem," facebook raksta politiķis Imants Parādnieks, kam ar konkrēto pārdevēju aprīlī bija saķeršanās.
"Atgādināšu, ka mans Lieldienu rīts tika sabojāts ar kādas Rīgas Centrāltirgū garšvielu stendā strādājošas personas nekrietnu rīcību, kura uz draudzīgu lūgumu vismaz sasveicināties latviski, nosauca mani par “nacistu” vēl piebilstot, ka …”ar tādiem pilna pasaule”… pēc izpausmes veida precīzi paužot “krievu pasaules” naratīvu par “sitamajiem nacistiem” Ukrainā un ne tikai… Epitetu no viņas mutes netrūka…!

Ekrānšāviņš

Toreiz tirgone skaidrojumā policijai minēja, ka viņa gadiem te strādā un “te ir ļoti daudz latviešu, kuri nezina krievu valodu, bet viņi cenšas..”!
Pēc notikumu izklāsta sociālajā platformā Facebook, jau paudu savu pārliecību un atkārtošu vēlreiz -
katrs latvietis, kurš cenšas “pielabināties” šādām personām, buldurējot krieviski, ir līdzatbildīgs par šādu personu naidīgo attieksmi," raksta I. Parādnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas