Brīdina par dzelzceļa pārbrauktuvi Carnikavā

tautaruna.lv 31.jūlijs 2022, 11:50
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Pa ceļam uz mājām kāds iereibis autovadītājs Carnikavā neveiksmīgi šķērsoja dzelzceļa sliedes un uz tām iesprūda. Trieciena dēļ vīrietis satraumēja muguru un tika pie kārtīgām nepatikšanām, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Kas samisējās “Kia” šoferim, pārbraucot dzelzceļa sliedes Ojāra Vācieša ielā, sākotnēji nesaprata neviens no apkārtējiem, bet brīdī, kad šoferītis izkāpa no automašīnas, notikušais kļuva krietni skaidrāks. 46 gadus vecais vadītājs bija manāmi iereibis.

“Tika informēti dzelzceļa darbinieki un visi pārējie glābšanas dienesti. Tā kā tika noskaidrots, ka drīzumā jābūt vilcienam, darbinieki kopā ar iedzīvotāji atbrīvoja sliedes, nostumjot auto no sliedēm,” norāda policijā.

Kad draudi bija novērsti, likumsargi ķērās pie vadītāja iztaujāšanas. Diži runīgs vīrietis gan nebija.

Vīrietis sūdzējās par muguras sāpēm, un mediķiem melot autovadītājs neatļāvās: “Alkohols tika lietots dienas garumā.”

Autovadītājs pie stūres bija sēdies 2,41 promiles stiprā alkohola reibumā un bija jau otrais, kurš īsā laikā paliek uz sliedēm uz dzelzceļa pārbrauktuves. Vietējie, kuri dzīvo blakus negadījuma vietai, stāsta, ka ikdienā konkrētajā vietā ir jābūt uzmanīgam: “Pa naktīm brīvdienās tur ir drausmīgi. Puiši braukājas. Te šī problēma ir pastāvīgi.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:09

Jaunākās diskusijas