Melleņu kari: cīņā par ogām izdemolē konkurenta auto

tautaruna.lv 27.jūlijs 2022, 2:00
 
Facebook
"Ārkārtējs gadījums," raksta Mārīte.

"Mīļie ogotāji un sēņotāji. Ļoti lūdzu jūsu palīdzību. Tie, kas šodien brauca ogot uz Saļienes mežiem, varbūt ievērojāt baltu mikroautobusu. Latviski runājoši vīrieši sasita mašīnu. Uzmanieties paši un, ja redzat, tad mēģiniet saskatīt auto numurus, lai varētu paziņot policijā.

Ir uzsākta krimināllieta,bet ļoti ceram uz jūsu palīdzību.

Tas ir briesmīgi, ka ir pienācis tāds laiks, ka notiek tik nežēlīga cīņa par mellenēm mežā. Interesė arī ogu uzpircēji, kas braukā pa to rajonu ar baltu mikroautobusu. Ļoti ceru uz ogotāju palīdzību, lai noķertu šos necilvėkus. Un uzmanieties paši," "Facebook" raksta Mārīte.

Pēc tam piebilst: "Mēs lasījām ogas valsts mežā, tur bija ar mežsargs piestājis. Doma ir, ka tie bija tādi, kas uztvēra mūs par konkurentiem. Jo ogas šogad ir ļoti maz. Bijām meža apmēram 100 metrus attālumā. Redzējām un dzirdējām, bet pirmā brīdī likās, ka ogotāji apstājās. Kad sāka sist, tad sapratām kas notiek. Skrējām no meža ārā, bet nepaspējām ieraudzīt numurus. Bet labi, ka tā. Es domāju, ka būtu izskrējušas, būtu tas viss beidzies traģiskāk."

Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas