Nepatīkams starpgadījums Ogres mežos; brīdina citus

tautaruna.lv 24.jūlijs 2022, 5:00
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
"Sveiciens visiem sēņotājiem un meža baudītājiem,""Facebook" raksta Sabīne.
Vēlos visus pabrīdināt par diviem vīriešiem, kas rūpīgi nogaida, kamēr noliksiet mašīnu un dosieties piedzīvojumā, lai pārbaudītu, vai gadījumā neesat aizmirsuši aizslēgt mašīnu, aizvērt logus vai vienkārši atvērtu Jūsu auto bākas vāku.
Lokācija - Ogre, ceļš no Ogres kapiem līdz Maskavas šosejai.
Mums šis piedzīvojums sākas ar mašīnas novietošanu mežā celiņā un došanos pastaigā. Pēc noietām desmit minūtēm sapratām, ka vienīgais ko salasīsim būs odu kodumi un ērces, tāpēc nolēmām doties atpakaļ uz mašīnu. Liels bija mūsu pārsteigums redzot to, ka ap mašīnu jau darbojās divi vīrieši. Uz jautājumu: "Ko darāt un un vai neesat ko sajaukuši?" saņēmām lērumu skaidrojumus. Sākot no tā, ka šī ir drauga mašīna un beidzot ar to, ka bākā meklē atstātas mašīnas atslēgas... utt.
Skaidrs ir tas, ka mums šoreiz paveicās ar to, ka atnācām atpakaļ ļoti ātri un viņi nebija paspējuši neko izdarīt, ja neskaita saskrāpētu bākas vāciņu.
Abi pārvietojās ar riteņiem un līdzi tiem bija paliela izmēra mugursomas. Pēc mūsu satikšanās vīrieši diezgan ātri savāca savus riteņu un ātra gaitā devās prom, taču nekur tālu tie nebija aizgājuši, noslēpušies ceļa malā, visticamāk, gaidīja nākamos sēņot gribētājus.
Būsim uzmanīgi!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas