Jauniešiem atpūtā Daugavā Nāves salā izvēršas murgā

tautaruna.lv 13.jūlijs 2022, 13:09
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Policija un ugunsdzēsēji otrdien steidzās uz Daugavas krastu Saulkalnē, kur vairāk nekā ducis jauniešu nespēja tikt prom no Nāves salas, kur bija palikuši pa nakti teltīs. Straumes dēļ kompānijai neatlika nekas cits, kā vien gaidīt palīdzības ierašanos, vēsta “Degpunktā”.

Četrpadsmit jaunieši ap pusdienas laiku sapulcējās Daugavas krastā Saulkalnē, lai dotos atpūsties uz Nāves salu. Kompānija no apkaimes iedzīvotājiem izīrēja laivu un samaksāja 20 eiro par divām dienām. Transportlīdzeklī varēja sasēsties seši cilvēki vienlaikus, tāpēc brauciens no krasta uz galamērķi bija jāveic vairākas reizes. Vakars tika pavadīts mierīgi un jaunieši uzslēja teltis, taču agri no rīta guļvietas jau bija ūdenī.

Kompānija nebija paredzējusi lietusgāzes un nonāca neapskaužamā situācijā - visas mantas slapjas, turklāt nebija vienkārši arī tikt atpakaļ uz krastu.

Puiši no kompānijas centās “atdzīvināt” laivas motoru, lai kaut kā tiktu atpakaļ uz bāzes punktu, taču nesekmīgi. Pienāca brīdis, kad jaunieši saprata - jāmeklē palīdzība.

Nokļūšanu atpakaļ apgrūtināja ne tikai nedarbojošais motors, bet stiprā straume, kamdēļ nevarēja tikt atpakaļ, tāpēc tika sazvanīti ugunsdzēsēji un policija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas