"Man kauns kādam tos dot", soctīklos sašutums par “Laimas” produktu kvalitāti

tautaruna.lv 10.jūlijs 2022, 12:46
 
Mārtiņš Zilgalvis / F64
Tā vien šķiet, ka uzņēmumam “Laima” šovasar iestājusies “melnā svītra”. Neilgi pēc neveiksmīgā sabiedrisko attiecību manevra, saistībā ar prasību jaunajiem darbiniekiem zināt krievu valodu, mikroblogošanas vietnē "Twitter", izvērsusies plaša domu apmaiņa par uzņēmuma produktu kvalitāti.

Komentētāji kritizē dažādus produktus, kuru garša vairs neatbilstot agrākajai. Daudzi arī piebilst, ka kopš jau minētā paziņojuma par krievu valodu, vairs principiāli nepērk uzņēmuma produkciju. Pašlaik nav novērots, ka “Laima” jebkā būtu reaģējusi uz šiem komentāriem.

Ieraksts "Twitter" vēsta: "Kas par subproduktu tiek pārdots zem nosaukuma "Lācītis" vai kā to sauc, jo nosaukuma uz izstrādājuma nav. Mikronu plāna brūna tauku masa bez šokolādes garšas apkārt,turklāt ar pelēku izsvīdumu kā sapelējusi. Bezgrašīga vafele par 17.99 kg Man kauns kādam tās dot!"

"Saprotiet, man palīūdza aizvest kā ciemakukuli no Latvijas, es vienu atvēru un apraudājos aiz kauna - nu kā lai es tagad to sūdus vedu? @LaimaSaldumi ir degradējuši visu - gan produktus, gan firmas vārdu, gan Latviju. Man tiešām kauns, ka pat ēdamas konfektes nevar saražot."

Komentāri pie ieraksta norāda arī uz citu cilvēku neapmierinātību.

“Tā vairs nav Laima, palmu eļļas mēsls un nekas cits”

“Serenāde arī vairs nav tā... “

"Jā, nemaz nevar padziedāt pēc Serenādes apēšanas, visa mute aizķepus"

"Nelaima."

“Jā.. mana mīļākā vafeļu torte.. pēdējie gadi 3-5.. sūds”

“Orkla saucas, jeb kad pārdod zīmolu koncernam tā tas notiek…”

Komentējot radušos pircēju sašutumu Lineta Mikša, “Orkla Latvija” Komunikācijas direktore, skaidro: “Gan “Lācītis Ķepainītis”, gan citas, pircēju iecienītās “Laimas” konfektes, tiek gatavotas no laika gaitā pārbaudītām, uzticību iemantojušām receptēm, ar nemainīgi augstu kvalitāti. “Laimas” šokolādes konfektes, tostarp, “Lācītis Ķepainītis”, tiek ražotas tikai no dabiskām izejvielām - kakao pupiņām, kakao sviesta un cukura. Jo vairāk kakao sviesta ir šokolādes sastāvā, jo dabiskāka tā ir un to var ietekmēt apkārtējās vides apstākļi. Piemēram, ja šokolāde netiek glabāta atbilstošā temperatūrā, tā reaģē un izdala kakao sviestu, kas pārklāj šokolādi ar kakao sviesta kristālu kārtu. Šādu reakciju uz temperatūras maiņu sauc par šokolādes sarmošanu, kas norāda uz tās dabiskumu un ir īstas šokolādes pazīme. Sarmošanu veicina arī lielāks riekstu daudzums šokolādes produktu sastāvā. Proti, jo pildījumā vairāk riekstu, jo šokolādes glazūra ir jutīgāka, kā rezultātā tauki izgulsnējas uz šokolādes virsmas baltas sarmas veidā. Nosarmojusi šokolāde ir pilnībā droša lietošanai uzturā, kā arī, sarmošanas process neietekmē šokolādes garšu. Izejvielu un gatavās produkcijas kvalitāte ir mūsu prioritāte, tāpat, “Laimas” ražotne ir strādā atbilstoši ISO 9001:2015 standarta prasībām. Papildus tam, esam jau sākuši darbu, lai līdz šī gada beigām visas Laimas šokolādes tāfeles un “Maigums” zefīrs tiktu ražoti no “Rainforest Alliance” sertificēta kakao, pakāpeniski šo informācju norādot arī uz iepakojuma.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas