Skandāls: Saeimas deputāta palīdze nemaksā par Rīgas centra dzīvokļa īri

tautaruna.lv 17.jūlijs 2022, 0:30
 
F64
Rīgas namīpašnieks ziņo par negodprātīgu īrnieci, kura iekrājusi prāvu īres un komunālo maksājumu parādu (aptuveni 5,5 tūkstošus eiro) un nodevusi dzīvokli saimniekam nekārtīgu un ar defektiem. Mitekli īrējusi Saeimas deputāta palīdze, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Namīpašnieks Andris Pilvers pirms pusotra gada izīrēja dzīvokli namā Rīgas centrā, Avotu ielā. Īrniecei tas bija ļoti izdevīgs darījums: par dzīvokļa Rīgas centrā īri saimnieks prasīja 300 eiro. Tomēr, kā raidījumam norādīja dzīvokļa izīrētājs Pilvers, jau sadarbības sākumā īrniece nemaksāja par īri un komunālajiem pakalpojumiem. Nu viņa iekrājusi pamatīgu parādu.

"Parādījās problēmas. Ir rakstiski brīdinājumi. Pirmie jau 2021. gada martā (neilgi pēc īres attiecību uzsākšanas -red.). Pēc tam ir parakstītas vienošanās pie notāra par parāda dzēšanas kārtību. Pēc pirmā vienošanās akta netika maksāts. Ja minam par maksājumiem, šogad samaksāts vienu reizi - 20. aprīlī. Iepriekšējais maksājums novembrī - 180 eiro. Šobrīd parāds ir vairāk nekā 5,5 tūkstoši eiro!"

Pilvers norādīja, ka īrniece sarakstēs bieži solījusi, ka apmaksās parādu, taisnojusies, kāpēc nenorēķinās par īri un komunālajiem pakalpojumiem.

Pacietības vadzim lūstot, mitekļa saimnieks īrniecei lūdzis izvākties no dzīvokļa.

Pašlaik dzīvokļa saimnieks remontē dzīvokli, lai to vēlāk izīrētu citiem. Viņš raidījumam norādīja uz vairākiem defektiem miteklī, ar kuriem, pēc viņa sacītā, “aplaimojusi” iepriekšējā īrniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas