Latviete kļūst par liecinieci - kamēr tēvs dzer, viņa mazā meita slīkst

tautaruna.lv 29.jūnijs 2022, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda Latvijas iedzīvotāja sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar patiesu stāstu par to, kā viņa izglāba slīkstošu trīs gadus vecu meitenīti.
Sieviete stāsta, ka kļuva par aculiecinieci sitācijai, kad ezerā slīka maza meitenīte, viņas brālis sauca pēc palīdzības, bet vecāki nekur nebija manāmi.

"Ejot pēc mantām, kas bija palikušas uz laipas, saprotu, ka puisītis izmisīgi sauc mammu, jo māsiņa slīkst.. protams, puisīti neviens nedzird, jo apkārt ir kņada.. arī es apstulbu, jo māsiņu jau neredz.. galviņa tik maziņa.. varbūt kādi trīs gadiņi.. tad ieraugu tomēr, ka laipas galā kāds mēģina kūņoties un tver pēc elpas.. protams, vecāku jau nav, tāpēc izvilku mazo no ūdens.. mazā raud, visi apstulbuši, prasu, kur vecāki??? Mamma tā arī neuzrodas, bet aiz niedrēm laiskojas tēvs ar draugu manāmā kunga dūšā. Vienīgais, ko viņš meitiņai pateica " ja žhe skazal gluboko nehoditj".

Man ir bezgala skumji, un nenormālas dusmas.. runāju ar tēvu.. bet viņš uz mani skatās tukšām acīm un saprotu, ka velti dzesēju muti.. lieki piebilst, ka mamma tā arī neuzradās.. pludmalē bija daudz pieaugušie, bet laipa ir augsta un aiz viņas mazo slīkstošo bērnu vienkārši NEVIENS neredzēja.. cik labi gan, ka es mantas biju atstājusi uz laipas," notikušajā dalās sieviete.

Kā zināms, Latviju bija pāršalkusi ziņa par piecgadīgo Evitu, kas pazuda, atpūšoties pie Gaujas.

Portāls NRA jau rakstīja, ka pēc gandrīz divu dienu nepārtrauktiem meklējumiem Siguldā pazudusī piecgadīgā meitene Evita tika atrasta mirusi Gaujā. Meitenīti, diemžēl bez dzīvības pazīmēm, atrada sektorā, kas jau bija vairākkārt pārmeklēts. Precīzs nāves iemesls tiks skaidrots ekspertīzē, norādīja policijā. Policijā uzsvēra, ka no brīža, kad saņemtas ziņas par pazušanu, meklēšana notika nepārtraukti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas