Motociklists, kas Rīgā cieta avārijā, lūdz līdzcilvēku palīdzību

tautaruna.lv 2.jūlijs 2022, 14:31
 
Ilustratīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Blakus tramvaja pieturai Ķengaragā, Maskavas ielā, šobrīd trūkst metāla žoga posma, kas norobežoja zālāju no ceļa braucamās daļas. Konstrukciju sabojāja motocikls, kas cieta avārijā. Transportlīdzekļa vadītājs meklē aculieciniekus negadījumam, lai pierādītu, ka nav pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Juris nedēļas nogalē iekļuva ceļu satiksmes negadījumā Maskavas ielā, kurā guva ievainojumus. Vīrietis stāsta, ka uzreiz pēc avārijas bija šoka stāvoklī un nepaspēja izvērtēt apkārt notiekošo, tostarp palūgt lieciniekiem uzkavēties, lai pastāstītu policijai, kas noticis: “Ap plkst. 13.00 braucu, ceļš bija tukšs. Man bija zaļais signāls, un pāri gāja divi vecākas paaudzes cilvēki. Es pārbraucu uz trešo joslu, lai nesaskrietos. Bet no pretējās puses arī nāca cilvēks, un man vairs nebija kur likties”.

Jurim tajā brīdī bija jāizvēlas, vai triekties virsū kādam no cilvēkiem, kas šķērso pāreju, kamēr viņiem spīd sarkanā luksofora gaisma, vai arī strauji apturēt savu transportlīdzekli, kas nozīmēja viennozīmīgu triecienu pret asfaltu.

“Mocis “aizgāja” uz pieturas pusi. Ātrums nebija liels. Kamēr cēlos, piebrauca pāris auto, bet viņi neko neredzēja. Kad atjēdzos, gājēji jau aiz mājas nozuda. Es neesmu galīgi vainīgs. Cilvēki vienkārši gāja un pat nepaskatījās.”

Juri aizveda neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde. Viņš lūdz atsaukties cilvēkus, kas redzēja kritienu un varētu atstāstīt notikumu gaitu avārijas brīdī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas