Mirklis līdz traģēdijai: sieviete izglābj slīkstošu bērnu; tēva attieksme šokē

tautaruna.lv 29.jūnijs 2022, 4:30
 
Pixabay
Latvijā sākusies vasara un daudzi dodas atpūsties pie ūdens. Taču atrodoties pie ūdenstilpnēm, jābūt īpaši uzmanīgiem, it sevišķi domājot par bērnu drošību. Lielu rezonansi soctīklos izpelnījies kāds ieraksts, kur vēstīts, ka tikai pateicoties līdzcilvēku vērīgumam, izglābts slīkstošs bērns. Bērna tēvam tikmēr bija jādzer netālu...

"Bijām ar Anniju ezerā, jo ir taču vasara un bērniem gribas plunčāties. Es zinu, ka manos draugos tādu vecāku nav, bet gribu aicināt nebūt vienaldzīgiem un uzmest aci lieku reizi uz ūdeni pat tad, ja jūsu bērns jau ir krastā. Bērnu daudz, ir skaļi un jautri.. gandrīz visiem..

Ejot pēc mantām, kas bija palikušas uz laipas, saprotu, ka puisītis izmisīgi sauc mammu, jo māsiņa slīkst.. protams puisīti neviens nedzird, jo apkārt ir kņada..

arī es apstulbu, jo māsiņu jau neredz.. galviņa tik maziņa.. varbūt kādi trīs gadiņi.. tad ieraugu tomēr, ka laipas galā kāds mēğina kūņoties un tver pēc elpas.. protams vecāku jau nav, tāpēc izvilku mazo no ūdens.. mazā raud, visi apstulbuši, prasu, kur vecāki??? Mamma tā arī neuzrodas, bet aiz niedrēm laiskojas tēvs ar draugu manāmā kunga dūšā, vienīgais, ko viņš meitiņai pateica " ja žhe skazal gluboko nehoditj"... man ir bezgala skumji, un nenormālas dusmas.. runāju ar tēvu.. bet viņš uz mani skatās tukšām acīm un saprotu, ka velti dzesēju muti.. lieki piebist, ka mamma tā arī neuzradās.. pludmalē bija daudz pieaugušie, bet laipa ir augsta un aiz viņas mazo slīkstošo bērnu vienkārši NEVIENS neredzēja.. cik labi gan, ka es mantas biju atstājusi uz laipas.. Lai mums visiem droša atpūta," raksta Agnija. Ar ierastu dalījušies gandrīz 1500 facebook lietotāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas