Slavena futbolista miesassargs mistiski sasit viņa gandrīz 2 miljonus vērto auto

tautaruna.lv 26.jūnijs 2022, 19:50
 
Ekrānšāviņš
Maljorkā notikusi noslēpumaina avārija - domājams, ka futbolista Krištianu Ronaldu darbinieks ar furbolista šiko Bugatti Veyron iebraucis šķūnī, raksta "Daily Mail".

Pagaidām policija negadījumu nekomentē.

Incidents notika nedēļas sākumā ap pulksten 11.00 no rīta Maljorkā netālu no Sakomas pilsētas. Futbolista miesassargs braucis ar Ronaldo automašīnu, kad pēkšņi nobraucis no ceļa un ietriecies šķūnī.

37 gadus vecais Ronaldu kopā ar draudzeni Džordžīnu un pieciem bērniem atradās citā automašīnā. Neviens nav cietis.

Policija ieradās notikuma vietā, kuru norobežoja un aizklāja avarējušo transportlīdzekli, kurš tika aizvests ar evakuatoru.

Pagaidām futbolists nav publiskojis paziņojumus un, visticamāk, vēlas par šo negadījumu klusēt.

Vietējais laikraksts "Cronica Balear" ziņoja, ka vārdā nenosauktais miesassargs izkāpis no avarējušā auto un notikuma vietā palikuši citi Ronaldu darbinieki, kuri neveiksmīgi centās liegt vietējiem iedzīvotājiem uzņemt avārijas fotogrāfijas.

Visticamāk, šoferis bijis viens no futbolista miesassargiem dvīņiem, kas Ronaldu un viņa ģimeni visur pavada - Serhio un Horhe Ramalheiro, kuri ir dienējuši elites specvienībā un karojuši Afganistānā.

Tiek ziņots, ka negadījums noticis brīdī, kad futbolists ar ģimeni un darbiniekiem devās uz Port Adriano Maljorkā, kur pietauvota viņa 5,5 miljonus mārciņu vērtā jahta.

Ronladu ir dārga automašīnu kolekciju, taču sasistais Bugatti Veyron nepārprotami bijis kolekcijas "kronis". Tā izmaksas ir aptuveni 1,7 miljoni mārciņu. Kopumā Ronaldu automašīnu kolekcija novērtēta 25 miljonu dolāru vērtībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas