Pensionārei viesošanās Rīgā beidzas ar šausmām

tautaruna.lv 26.jūnijs 2022, 0:30
 
Andrejs Strokins/F64
Biruta no Jūrmalas, viesojoties galvaspilsētā, nolemj iepirkties tirdzniecības centrā “Origo” esošajā “Rimi” veikalā. Tomēr tur piedzīvotais negadījums vēl ilgi palikšot jūrmalnieces atmiņā, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Biruta devās veikalā ar mērķi nopirkt gurķi un bulgāru piparus. Piepeši jūrmalniece atskārta, ka nupat, nupat atvērta beidzamā buljonu kubiciņu iepakojums. Meklējot trešo pārtikas elementu preču stendā, kundze pēkšņi jau atradās garšļaukus. Jūrmalniece nebūt nepiedzīvoja pēkšņu samaņas zudumu vai kādu citu veselības kaiti, kas liktu mesties gar zemi.

Sievieti pie pārtikas produktu plaukta ar preču ratiem notrieca veikala darbinieks.

Biruta atminas, ka sadursmes izraisītājs un citi darbinieki steiguši palīgā, piedāvāts arī izsaukt mediķu brigādi, no kā jūrmalniece šoka brīdī gan atteikusies. Kā vēlāk izrādījās, iespējams, tā esot bijusi kļūda, jo jūrmalniece vēlāk nokļūst slimnīcā, kur pavada sešas dienas. Kundze arī šķīras no naudas gan par atrašanos ārstniecības iestādē, gan arī par medikamentiem. Turklāt vēl joprojām esot jūtamas trieciena sekas.

Veikalu tīkls ”Rimi” apstiprina, konkrēto negadījumu, paužot nožēlu. Tiesa gan, “Rimi” uzskata, ka veikala darbinieki esot darījuši visu nepieciešamo, lai pārliecinātos, ka cietušajai klientei nekas nekaiš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas