Cilvēki šokā: Ogrē sabiedriskajā tualetē bērns gūst eletrotraumu

tautaruna.lv 13.jūnijs 2022, 17:30
 
Facebook
Facebook lietotāju vidū strauji izplatījās kāds ieraksts, kurā kāda mamma brīdināja par Ogres sabiedriskajām labierīcībām, kur viņas bērns guva elektrotraumu.
"Kur skatās Ogres pilsēta? Ogres sabiedriskās tualetes, invalīdu/mammu un bērnu tualete, atklāti elektrības vadi.
Manam zinātkārajam bērnam ”paveicās” tikt cauri ar apdedzinātu pirkstu, kas mazajam tāpat ļoti sāp, bail domāt, kas ir trakākais, ko šādi vadi var nodarīt!

Facebook

Kurš par šo ir atbildīgs? Kāpēc tiek pieļauts, ka elektrības vadi ir bērniem brīvi pieejami? Cik bērniem jāsatraumējas, lai šī ķibele ar vadiem tiktu novērsta?
Jā, varbūt kāds teiks, ka pati esmu vainīga, ka nepieskatu bērnu un tā tālāk, bet tā bija burtiski pussekunde, ko novērsos, lai miskastē izmestu salveti! Sargiet savus bērnus un Ogre, salabojiet savas n-to tūkstošu vērtās tualetes!
Lūgšu padalīties ar šo postu, lai tiktu informētas citas mammas, kas nolemj ar bērniem ātri ieskriet pilsētas tualetē!" raksta Paula.
Ieraksts zibenīgā atrumā izplatījās Facebook, protams, neiztiekot bez piktiem komentāriem.
Ierakstu pamanīja arī Ogres novada domes priekšsēdētājs Egils Helmanis un atvainojās. "Piedodiet, ka nespējam katru stundu aiz demolētājiem salabot viņu izdemolēto." Klāt tika pievienota arī fotogrāfija, kur redzams - vadi ir nosegti.

Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas