Latvijas iedzīvotājus šokē saldumu cenas lielveikalos

tautaruna.lv 18.jūnijs 2022, 12:42
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kāds Twitter lietotājs publicējis foto no Latvijas lielveikala, neslēpjot izbrīnu par konfekšu cenām.
Foto redzamas "Laimas" ražotās konfektes un to cena - no teju 13 eiro pa kilogramu līdz 18 eiro par kilogramu. Kā pauž ieraksta autors, konfektes laikam tikai bagātniekiem domātas.

""Laimas" konfektes nu ne katrs varēs atļauties. Laikam tikai bagātniekiem domātas. Es tikai šaubos, vai to cena atbilst kvalitātei," viņš raksta.

Tikmēr komentāros cilvēkiem dažādi viedokļi. Twitter lietotāji dalās pārdomās, cik daudz ko citu var iegādāties par šo naudu, kritizē Laimas ražotos saldumus par sliktu kvalitāti un spriež, ka beidzot cilvēkiem būs iespēja atteikties no cukura un sākt dzīvot veselīgāk.

"Ļoti labi, lai cenas ceļ saldumiem, cigaretēm (visām), šmigai un meklē risinājumus kā tās mazināt normāliem pārtikas produktiem."

"Kur tas laiks, kopš vairs nepērku Laimas konfektes. negaršīgas! palmu eļļas un sojas sajaukums."

"Par šo Naudiņu var 1 kg Lasi iegādāties, vai 9L degvielas, vai biļeti turp+ atpakaļ Liepāja-Rīga, vai daudz augļus un ogas iepirkt. Ardievu šokolādes+palmu tauku končas."

"Mārketinga 101. Uzceļ cenu līdz kosmosam,tad uztaisa "akciju",tirgojot pa oriģinālo cenu."

"Kur tas laiks, jeb nu jau vairāki gadi, kad nepērku. Nav garšīgas. Dodu priekšroku augļiem un melnajai šokolādei."

"Man liekas tiešām ļoti labas, un vismaz serenādē un vāverītē nav izslavēto palmu eļļas. Cenas protams kosmosā, bieži dažādiem produktiem ir atlaides viņu internetveikalā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:02

Jaunākās diskusijas