"Tiesa nav mūsu bērna interesēs"; Daneviča publiski uzrunā Kaimiņu

tautaruna.lv 7.jūnijs 2022, 10:30
 
Ekrānšāviņš
Aktrise Dārta Daneviča, viesojoties Dž. Dž Džilindžera YouTube kanāla "Dž.Spot" raidījumā "Sarunas par jūtīgām tēmām", pastāstīja par pašreizējo tiesvedību, kuru politiķis Artuss Kaimiņš pret viņu uzsācis par bērna aizbildniecības tiesībām.

Intervijā atkrise atklāj, ka šobrīd notiek aktīva tiesvedība, kuras pieprasītājs ir Artuss par pilnu bērna aizbildniecību.

"Ja Artuss interviju skatās, ja kāds viņa draugs interviju skatās. Protams, esmu runājusi arī ar daudziem viņa draugiem, tuviniekiem un lūgusi kaut kā vest viņu pie prāta, kas nav izdevies. Es esmu atvērta katru dienu, 24 stundas diennaktī jebkurā brīdī šādi apsēsties un vienoties, jo es uzskatu, ka tiesa nav mūsu bērna interesēs," raudot Artusu ar raidījuma palīdzību uzrunā Dārta.

Aktrise uzsver, ka vēlas, lai dēlam blakus ir abi vecāki un ir atvērta sarunām ar A.Kaimiņu, taču šobrīd tas neizdodas.

Iepriekš jau vēstījām, ka D. Daneviča sociālajos tīklos atklāja detaļas par tiesvedību: "Par mani katru dienu tiek nests iesniegums bāriņtiesai. Ja uz drēbēm ir netīrums, ja zābaku izvēle nav patikusi. Par TV skatīšanos, domājams, būtu atsevišķa prasība tiesā. Mazgāju drēbes katru dienu, TV nav, jo no tā atkarīga mana turpmākā dzīve.

Brīdī, kad bāriņtiesas darbinieces tiek katru dienu satiktas uz saruniņām (kamēr man jāraksta epasti, ja ko vēlos), atbildīgā profesionāle man saka "bērna tētis ir ļoti slavena un publiska persona" kā argumentu savam topošajam lēmumam par bērnu - cerības nelīdzēs.

Tiesā, kur pret mani celta prasība, bāriņtiesa palīdz lemt par pagaidu noregulējumu (kas var ilgt gadiem). Jurists tur neko nepalīdzēs, ja laipnās bāriņtiesas dāmas teiks, ka 12 mēnešus bērnam nevajag būt ar mammu. Atliek tikai lūgt atgriezties pie saprāta un runāt par šo."

Kā vēstījām, visupirms Dārta Daneviča "Twitter" pauda uztraukumu un lūdza ieteikumus, kā rīkoties situācijā, kad bērna tēvs paņēmis bērnu sev līdz un neizpauž atrašanās vietu.

Vēlāk savu skaidrojumu sniedza arī A. Kaimiņš. Pāris dzīvojot atsevišķi un ir slēgta savstarpēja vienošanās par satikšanās iespējām ar bērnu. Šobrīd bērns atrodas pie Artusa, viņa jaunajā dzīvesvietā. Dārta nepalika atbildi parādā.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas