VIDEO: Braucot uz nopietnu izsaukumu, Rīgā avarē NMPD auto

tautaruna.lv 3.jūnijs 2022, 17:30
 
F64
Trešdien kādas neatliekamas palīdzības ekipāžas darbinieku maiņa Rīgā bija steidzami jāpārtrauc un teju pašiem mediķiem bija vajadzīga kolēģu palīdzība, jo vienā no krustojumiem dienesta transportlīdzeklis iekļuva negadījumā ar citu vieglo spēkratu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kurš no šoferiem neievēroja noteikumus un pieļāva kļūdu, tādējādi izraisot negadījumu, policisti vēl skaidros, bet pagaidām daudzi faktori liecina, ka atbildība par notikušo būs jāuzņemas ”Audi” šoferim, jo operatīvais transports traucās uz izsaukumu, vai arī vaina būs abpusēja. Mediķu busiņš, virzoties pa Ulbrokas ielu, šķērsoja krustojumu ar Augusta Deglava ielu, tieši tur mediķus nepamanīja ”Audi” braucējs.

“Operatīvais medicīniskais transportlīdzeklis atradās ceļā uz augstas prioritātes izsaukumu. Transportlīdzeklis uz izsaukumu devās ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu. Uz izsaukuma adresi tika nosūtīta cita brigāde. Mediķi negadījumā nav guvuši traumas,” norāda NMPD komunikācijas speciāliste Ilze Upīte.

Avārijā vienīgais cietušais ir ”Audi” vadītājs. Lai sniegtu viņam palīdzību, uz Deglava ielu nosūtīta cita mediķu ekipāža, vēl viens dienesta transportlīdzeklis ieradās palīgā, lai savāktu daļu ekipējuma no bojātā spēkrata un aizvestu darbiniekus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:23

Jaunākās diskusijas