Soctīklos: Kāpēc pēc slavenā ceriņdārza apmeklējuma sarūgtinājums?

tautaruna.lv 7.jūnijs 2022, 3:45
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Maijs ir ceriņu ziedēšanas laiks un daudzi jo daudzi dodas šo skaistumu baudīt uz Dobeli - Pētera Upīša dārzkopības muzejā. Taču facebook ievērību izpelnījies kāds ieraksts, kur sieviete pauž sarūgtinājumu par ceriņu dārzā piedzīvoto.

"Ceriņu ziedēšana pašā skaistumā. Aizbraucu uz Dobeles Upīša dārzu. Nekas diži nav mainījies, ceriņi zied, dīķī vardes kurkst, smarža izplatās gaisā ne vien dārzā, bet visā Dobelē. Ziedonis, ko tu neteiksi. Skaisti bezgala.

Toties ieejas biļete gan pasakaina, 7 eiro viena. Bet ja atbraukuši i ģimene. Nu, domāju, varbūt dārzā kas īpašs par tik dārgu naudu. Nekā, ne tev gida, ne mūzikas.

Šur tur gan krēsli salikti un pāris vietas ar galdiem, ģimene var ieturēt līdzpaņemto. Toties mašīnu jādzen dubļu pļavā un blakus stāvvietai nevienas tualetes. Ja izkāpi no mašīnas un saturība knapa, kā jau gados cilvēkam, jālien apslapināt to pašu krūmāju caurspīdīgo audzi. Samaksā 7 eiro un tad jau labierīcību rinda būs pa ceļam dārza vidū. Tad domā vai skatīties ceriņus, vai raitā solī doties garām. Saldējuma 50 gramīgā glāzīte maksā 1,50. Kafija 2 eur. Negribi, nepērc. Pensionāram gan ieeja 5 eur. Laikam turpmāk vairs nebraukšu, sēdēšu mājās zem saviem ceriņiem "prezident" un "Krasavica Moskvy", zied bagātīgi un smarža reibina pat pa logu," raksta Rasma.

Ir komentētāji, kas piekrīt sievietes rakstītajam, it sevišķi par biļešu cenām, tikmēr netrūkst arī tādi, kas norāda, ka cenu diapozonā ceriņu dārzs noteikti nav tas dārgākais un par tur redzēto skaistumu ir vērts šķirties no minētajiem 7 eiro. Cik cilvēku, tik viedokļi!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas