Pacients Rēzeknē sašutis par zobārstes rīcību

tautaruna.lv 7.jūnijs 2022, 0:30
 
Kaspars Krafts/F64
Divus mēnešus mocījies ar zoba sāpēm, Rēzeknes puses iedzīvotājs Oskars ieradies uz noteikto vizīti pie zobārstes. Daktere gan atteikusies labot zobu, lai gan iepriekš teikusi, ka to darīs, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Rēzeknes puses iedzīvotāju Oskaru ilgi mocīja gudrības zoba sāpes. Sākotnēji viņš vērsās pie zobu ķirurga Rēzeknes slimnīcas poliklīnikā. Atsakot zoba raušanu, ķirurgs ieteicis doties to labot pie zobārsta. Oskars tajā pašā dienā turpat poliklīnikā vērsās pie zobārstes, kura, kā raidījumam stāstīja Oskars, apskatījusi zobu un teikusi, ka to labos, tomēr ne todien, jo tad laika pievērsties Oskara zobam nebija. Zobārstes mudināts, viņš pierakstījās uz vizīti. Garās rindas dēļ nācās gaidīt divus mēnešus. Uzticoties ārstes sacītajam, ka zobu labos, Oskars gaidīja vizīti un līdz tai mājās spēcīgās sāpes remdēja ar pretsāpju līdzekļiem.

Pēc diviem mēnešiem ierodoties uz vizīti, zobārste nepatīkami pārsteidza.

"Iesēdos krēslā, bet viņa atteicās ārstēt zobu. Teica, ka smags gadījums, tāpēc neārstēšot. Neliks ne zāles, ne plombu, neko nedarīs. Es nogaidīju divus mēnešus, vērsos pēc palīdzības, bet nekas nenotiek! Viņa pārdomāja. Es biju ļoti neapmierināts!"

Ārste Astrīda Danovska norādīja, ka sīkāk zobu izpētīja otrās vizītes laikā, kurā secināja, ka izārstēt šādu kaiti viņa nespēs.

Daktere Danovska norādīja, ka nekad nepamet pacientu nelaimē. Viņa ir pārliecināta, ka arī Oskaram ieteica speciālistu, kurš varētu palīdzēt.

Oskars stāstīja, ka uzrunāja citas privātprakses Rēzeknē, tomēr arī tajās rindas bija garas. Nespējot izturēt sāpes, visbeidzot, Oskars uzrunāja zobārstu Ludzā, daudz mazākā pilsētā, kurš viņu uzņēma savā speciālista krēslā teju uzreiz un ātri vien izārstēja zobu. Oskars ir pateicīgs zobārstam Ludzā par palīdzību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:55

Jaunākās diskusijas