Nelaime Sējas pagastā: lai glābtos no nāves, cilvēki lec ārā pa logu

tautaruna.lv 21.maijs 2022, 17:51
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Nemierīgs rīts svētdien ir aizvadīts Grīvas ielas divstāvu dzīvojamajā ēkā Sējas pagastā, Saulkrastu novadā, kur dažiem mājas iedzīvotājiem nācās lēkt pa logu, lai glābtos no ugunsgrēka, bet daži seniori evakuēti ar glābēju palīdzību un gāzmaskām, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ēka pieder pašvaldībai jau daudzus gadus. Izdegušajā dzīvoklī dzīvoja kāda kundze kopā ar savu civilvīru, kurai dzīvoklis ir piešķirts jau vairāk nekā piecpadsmit gadu. Satiktais kungs mēģina savest kārtībā vismaz viesistabu, jo citas vietas, kur palikt, neesot. Vīrietis izstāsta mums par notikušo un pauž savu viedokli par uguns nelaimes cēloņiem.

“Braucu uz darbu, un man piezvanīja kaimiņi, ka dzīvoklis deg. Riteni atstāju pusceļā, atbraucot viss bija pilnībā izdedzis. Man ir aizdomas, ka ugunsgrēks izcēlās, jo civilsievai, kas smēķē, izkritis kaut kas gruzdošs. Vannasistaba bija darināta no smalkiem dēlīšiem, tas ātri uzņem uguni.”

Vīrietis par šādu iznākumu nav pārsteigts, viņš jau sen cīnās ar civilsievas smēķēšanu.

Arī kaimiņi pauž savu versiju par notikušo, un tā sakrīt ar izdegušā dzīvokļa iemītnieku.

Pirmā stāva iedzīvotāja stāsta, ka pie durvīm pieklauvējis kaimiņš, kad tās atvērusi, nāca iekšā svelme, tāpēc dzīvokļa iemītnieki izkāpa laukā pa logu, vien 90 gadus veco mammu ugunsdzēsēji nonesa lejā pa kāpnēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:51

Jaunākās diskusijas