Latvijas izlases vārtsargs sūdzas par viesnīcu Somijā: sēžot uz poda, samircis

tautaruna.lv 12.maijs 2022, 18:00
 
Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency
Latvijas hokeja izlase piektdien Somijā aizvadīs pirmo spēli pasaules čempionātā, kur valstsvienības vārtsargs Elvis Merzļikins ir apņēmies neietekmēties no pieticīgajiem sadzīves apstākļiem Tamperes viesnīcā, vēsta lsm.lv. 
"Viesnīca uzskatu, ka ir vissūdīgākā, kur dzīvē esmu bijis," teica Merzļikins. "Viesnīca ir gana liela problēma un gultas ir liela problēma." Merzļikins paskaidroja, ka labierīcības viesnīcas ir ļoti kompaktas, un viņš no rīta, sēžot uz poda, samircis, jo istabiņas biedrs tajā pašā laikā mazgājās dušā. Savukārt gultas esot "tik mazas kā armijā".

Par čempionāta sportisko pusi Elvis ir cerīgi noskaņots, jo sadarbībā ar aizsargiem viņam viss šķiet kārtībā. Kā veiksies pirmajā spēlē pret ASV, būs redzams laukumā. Pēdējā pārbaudes spēlē Rīgā pret Kazahstānu Merzļikins mazliet sastiepa muguru, bet tagad ar veselību viņam viss ir kārtībā.

Elvim vēl jāpierod pie vārtsarga jaunā inventāra, bet viņš ir pārliecināts, ka problēmu ar to nebūs. Merzļikins arī atrādīja savu ķiveri, uz kuras zīmējumi apliecina saistību ar Latviju, vārtsarga ģimeni un bojāgājušo draugu Matīsu Kivlenieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas