Ukrainas kara dēļ izceļas vēl viens kašķis taksometrā

tautaruna.lv 4.maijs 2022, 4:30
 
Ilustratīva bilde / Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Pirms dažām dienām sociālajos tīklos lielu rezonansi guva kādas kādas jaunas sievietes stāsts par pieredzēto, braucot ar taksometru.

"Šoferim mašīnā skanēja krievu himna, ko palūdzu pārslēgt un šoferis uz manu lūgumu nereaģēja. Pēc tam sāka skanēt cita krievu dziesma, kuru vēlreiz palūdzu, lai izslēdz vai pārslēdz dēļ pašreizējās situācijas Ukrainā nevēlos to klausīties. Tālāk šoferis krieviski man teica, ka tā ir viņa mašīna un tur ir tikai viņa noteikumi. Es atbildēju, ka esmu klients un vēlos, lai mūzika tiktu izslēgta vai pārslēgta. Taksists man pateica: Иди Нахуи! Apstājās pie Māras dīķa, izkāpa no mašīnas, atvēra aizmugurējās durvis, kur sēdēju es un mani aiz matiem izvilka ārā no mašīnas un nometa pie zemes, " vēsta ieraksts.

Pēc soctīklu sašūmēšanās taksometra vadītājs no darba atlaists, incidenta izmeklēšanā iesaistījusies policija.

Ukrainas kara tēma bijusi par iemeslu vēl kādam starpgadījumam. "Izsaucu "Baltic Taxi" Liepājā, iekāpju, dzirdu slāvu akcentu. Jautāju: Ukrainā ir karš vai operācija Z? Atbilde: operācija! (Un kāda Tev vispār starpība?) Es: ja atbalsti slepkavas, es Tev nemaksāšu. Vadītāja: nemaksā (aizbrauc prom)!" raksta Elgars.

Uz ierakstus reaģējis arī pieminētais uzņēmums: "Labdien! Situācija Ukrainā ir ļoti nopietna. Jūsu situācijas apraksts taksometrā neatbilst patiesībai. Saruna notikusi latviešu valodā, naida kurināšana dēļ slāvu akcenta nav pieļaujama.Par goda aizskaršanu un neslavas celšanu var iestāties kriminālatbildība. Ar cieņu Baltic Taxi"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 7

 
Anonīms
 

Nu ko var cakareties .visi krievi,kas kas nepatīk,tak vacaties uz Krievzemes paradazi.ko tupat fašistu pribaltika.ilguciema apkārt vieni vienīgi krievu liellopi.

29.aprīlis 2022, 15:06 Atbildēt

Traki ir Dace, vecums nenāk viens.

30.aprīlis 2022, 18:24 Atbildēt

Viņi nekur nevāksies, viņi aizsūtīs mūs. Šoreiz visus.

5.maijs 2022, 23:15 Atbildēt

Tu balso par ZZS vai JV? Ne par vienu, ne otru (ar lietuviešu akcentu). Nemaksāšu! Kaut kāds bērnudārzs.

29.aprīlis 2022, 16:20 Atbildēt

!

29.aprīlis 2022, 21:50 Atbildēt

Te jautājums, vai tu esi par vai pret genocīdu, ne random partiju demokrātiskā valstī. Es nakts vidū negribētu atrasties tāda sveša cilvēka auto, kurš atbalsta genocīdu, sieviešu un bērnu izvarošanu un cilvēkiedzīvotāju nošaušanu, "jo viņi ir naci". Kā zināms, krievu fašistiem pilnīgi visi ir naci un tas ir iemesls cilvēka nošaušanai.

7.maijs 2022, 6:30 Atbildēt

Vai takšu noteikumos ir punkts, ka klients var izvēlēties atskaņojamo mūziku? Tas Elgars vispār kukū naciks.

9.maijs 2022, 12:48 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas