Jelgavā ģimenē izceļas pamatīgs strīds; iesaistās teju visi operatīvie dienesti

tautaruna.lv 11.aprīlis 2022, 14:30
 
F64
Bāriņtiesas un Jelgavas policistu redzeslokā nonākusi kāda ģimene, kas reizēm nespēj pienācīgi parūpēties par bērnu, jo meitenītes tuvinieki mēdz aizrauties ar alkohola lietošanu. Bet – kur alkohols, tur strīdi par to, kurš tad ir tiesīgs audzināt atvasi, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Jelgavā kādā mājā Loka maģistrālē vienas ģimenes konflikts nesen piesaistījis gandrīz visu operatīvo dienestu uzmanību.

Adresē atbraukušo ugunsdzēsēju un mediķu palīdzība gan nebija nepieciešama, jāuzkavējas bija tikai pašvaldības policijai.

Dienestu izsaucējas - divas sievietes - tā rīkojušās, jo viņu bērns un mazbērns atradās aiz aizslēgtām durvīm pie mazuļa tēva vecākiem.

“Mēs atnācām, un te bija dūmu smaka. Bērnu mēs dzirdējām, bet nezinājām, vai viņi tur ir,” stāsta trīsgadīgā bērna mamma Julianna.

Kāds bija vecmāmiņas un mammas mērķis šajā izsaukumā, nav līdz galam saprotams. Vai tiešām bērns bija apdraudēts vai varbūt šādi sievietes drīzāk centās tikt iekšā dzīvoklī, kura durvis bija atnācējām slēgtas.

Vēlamais gala rezultāts tika panākts, jo pēc sarunas ar pašvaldības policiju mātei bija tiesības paņemt savu meitiņu un vest uz savu dzīvesvietu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:50

Jaunākās diskusijas