Rīdzinieki šokēti – kas noticis ar Ukrainas atbalstam veltīto plakātu?

tautaruna.lv 8.aprīlis 2022, 7:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Rīdzinieces Judītes uzmanību piesaistījis Imantā esošais plakāts, kuru rotā pret NATO vērsts ķēpājums! Viņasprāt, tas garāmgājējiem raisa nepareizu nostāju pret notiekošo Ukrainā, vēsta raidījums "Bez Tabu".
"Tas plakāts - atbalsts Ukrainai Imantā, Dammes ielas sākumā - pirmo reizi tika aprakstīts marta sākumā. Es sazinājos ar Valsts policiju, dienas laikā tas plakāts tika atjaunots. Pēc tam atkal uzradās, tāpēc rakstīju Valsts drošības dienestam, jo cilvēki staigā garām un tver šo informāciju. Tā tas stāvēja septiņas dienas," teica Judīte.

Ņemot vērā, ka Judītes ikdiena paiet skolā, esot atbildīgajai izglītības jomā, viņai neizpratni rada valsts institūciju attieksme, laižot gar ausi šādu pārkāpumu. Kaut arī visu darījusi pēc labākās sirdsapziņas, ziņojot policijai, laikus tas netika novērsts!

"Rīgā kopā šobrīd ir 32 stendi, un attiecīgi visos ir šie Ukrainas plakāti. Attiecīgi cilvēki mums ziņo, ja viņi pamana, ja ir šie plakāti bojāti, tad attiecīgi informācija tiek nodota gan policijai, gan arī apkalpojušajam uzņēmuma, kurš operatīvi cenšas šos plakātus sākumā demontēt un pēc tam uzstādīt tā vietā jaunus. Kopskaitā ir 9 plakāti bijuši sabojāti 7 dažādās vietās, tieši šis jautājums, par ko Jūs jautājat Imantā, tur jau divas reizes nācās mainīt šo plakātu, līdz ar to nepatīkama situācija," skaidroja Rīgas domē.

Izrādās, šī aizķeršanās radusies jauna plakāta izveides un uzstādīšanas dēļ, kas prasīja ilgāku laiku darba veicējiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:15

Jaunākās diskusijas