Latvijas mūziķis sašutis par piedzīvoto populārā lielveikalā

tautaruna.lv 9.aprīlis 2022, 12:05
 
Romāns Kokšarovs/F64
”DaGamba” mūziķis Dainis Tenis nupat ”Maxima” veikalā piedzīvoja nejauku situāciju. Pianists visbiežāk priekšroku dod papīra maisiņiem, ko izvēlējies arī šoreiz. Pasperot dažus soļus no veikala kases, maisiņš darbinieku klātbūtnē saplīsis, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

"Nogāju kādus četrus, piecus metrus no kases. Maisiņš sadalījās, rokās palika rokturi. Blakus esošā ”Maxima” darbiniece teica: ”Atkal maisiņš”! Apkopēja palīdzēja visu savākt. Bija saplīsusi pudele, olas, viss, kas bija plīstošs. Prasīju, kur ir veikala vadītāja, norādīja uz darbinieci, kuras acu priekšā maisiņš saplīsa. Viņa teica, ka man vairs nekas nav jādara, ka varu iet.

Manu produktu svars bija aptuveni 4,5 kilogrami, uz maisiņa rakstīts, ka tas iztur 9 kilogramus. Viņa man vaicāja, vai es ticu visam, kas ir rakstīts? Teica, ka varu zvanīt, kam gribu," pieredzē dalījās mūziķis.

Mūziķis uzsver, ka šajā gadījumā nav stāsts par naudu, bet gan attieksmi. Maisiņš “kapitulēja” turpat darbinieku acu priekšā, kuri nebija ieinteresēti situāciju jebkādi atrisināt.

Situāciju komentēja arī "Maxima" pārstāvji.

"Maisiņi paredzēti svaram līdz 9 kilogramiem. Pirms jebkura iepakojuma ieviešanas veikalā tiem tiek veikta rūpīga pārbaude, testēšana. Tiek testēta svara izturība, rokturu izturība. Izvēloties papīra maisiņus, aicinām rūpīgāk pievērst uzmanību, kā tiek izkārtoti produkti maisiņā. Jāņem vērā, ka papīrs nebūs tik izturīgs kā plastmasa, daudzkārt lietojamās iepirkumu somas. Aicinām smagākās preces izkārtot maisiņa apakšā. Šādi gadījumi, kad atļautais svars netiek pārsniegts, bet maisiņš pārplīst, nav bieži, bet gadās. Mēs aicinām klientus vērsties pie mums, zvanot uz informatīvo tālruni vai rakstot e-pastus. Ja maisiņš saplīst kasu zonā, mēs bez papildu maksām nomainām maisiņu, kompensējam produktu, kas bija sabojāts. Šajā situācijā klients bija ārpus kasu zonas, tādēļ aicinām zvanīt uz informatīvo tālruni. Sazinājāmies ar veikala vadību, attieksme varētu būt laipnāka, pārrunāsim, lai šādos gadījumos rūpīgāk izstāsta pircējiem, kā rīkoties."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas