Uzmanies! Brīdina par bīstamu vietu Rīgā

tautaruna.lv 4.aprīlis 2022, 7:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Daļa Rīgas Angļu ģimnāzijas audzēkņu uz skolu katru dienu dodas pa Robežu ielu, kur jāšķērso Ārlavas iela. Krustojums ir ļoti plats un nepārskatāms, radot bīstamas situācijas ikvienam, kurš nolēmis tur doties pāri ielai, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Agrās rīta stundās un pēcpusdienās, kad bērni dodas savās ikdienas gaitās, šajā krustojumā veidojas visbīstamākās situācijas. Arī Zintas bērni katru dienu pa šo ceļu dodas uz skolu.

Krustojums ir ļoti plašs un atsevišķi autovadītāji manevrus veic, iebraucot pretējā braukšanas joslā.
Zinta
Noraizējusies par bērnu drošību

"Apstājoties pie krustojuma, jāskatās četros virzienos. No rītiem šeit ir daudz mašīnu, daži šeit apbrauc sastrēgumus. Bīstamas situācijas ir visu laiku. Paši pirms brīža redzējāt situāciju, kad viena tante gāja pāri. Bērnam jāskrien pāri, jo, stāvot malā, neredz, ka brauc mašīna. Skrienot pāri, viņš neredz, ka no muguras arī var braukt mašīna."

Rīgas domes Satiksmes departamentā stāsta, ka iepriekš sūdzības par šo krustojumu nav saņemtas. Situāciju varētu uzlabot, gar ielas malām uzstādot stabiņus, tādējādi sašaurinot brauktuvi, vēl lētāks variants ir iztikt tikai ar līniju uzkrāsošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas