"Vecās, smirdīgās grāmatas!" Cilvēki pārskaitušies par influenceres izteikumiem LTV

tautaruna.lv 6.aprīlis 2022, 1:30
 
Ekrānšāviņš
Talantu šova raidījumā “Ko tu proti, Latvija?” tā vadītājas, ietekmeles Betas Beidz (Beāte Bērziņa) izteikumi sadusmojuši līdzcilvēkus.

Raidījuma laikā pie viņas viesojās meitene, kas sacīja, ka māk salikt Rubiku kubiku un to mācījusies, skatoties video. Sekoja ietekmeles izteikumi: "Man likās, ka to mācās no biezām, vecām, smirdīgām grāmatām!".

Šie izteikumi sacēla vētru soctīklos. Vienu no trāpīgākajiem komentāriem pauda "Zvaigzne ABC" vadītāja Vija Kilbloka:

"Šo rakstot, man tiešām dreb pirksti, kaist vaigi un sirds aulekšo. LTV1, sabiedriskā medija (!), raidījumā “Ko tu proti, Latvija?” vadošā persona (es apzināti nesaucu šo ietekmeli vārdā, jo tad man kā apzīmētājs būtu jālieto kāds no šobrīd sabiedriskajā telpā pašsaprotamajiem necenzētajiem emociju vārdiem) jautā raidījuma dalībniecei, kā viņa ir iemācījusies salikt Rubika kubu. Meitene stāsta, ka to mācījusies no video. Un tad gudrajai meitenei, un VISIEM LTV1 skatītājiem, jānoklausās šāds visdrūmākā Sūnuciema cienīgs komentārs: MAN LIKĀS, KA TO MĀCĀS NO BIEZĀM, VECĀM, SMIRDĪGĀM GRĀMATĀM!

Gribētu, lai šo jauno ievirzi lasītprasmes apkarošanā novērtē"
Portāls "Sejas" sazinājās ar LTV komunikācijas speciālisti Anitu Jansoni, kura norādīja, ka Latvijas Televīzijas (LTV) mērķis nekad nav bijis noniecināt grāmatniecības nozari un grāmatu lasīšanu. LTV skaidro, ka vadītājas Betas Beidz komentārs par grāmatām raidījuma “Ko tu proti, Latvija?” 26. marta epizodē bija domāts kā ironisks joks.

LTV nosoda publiskajā vidē izteiktos personīgos apvainojumus vadītājai Betai Beidz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas