Atklāj detaļas par avāriju, kurā uz sāniem apgāzās NMPD auto

tautaruna.lv 3.marts 2022, 14:30
 
f64.lv, Vladislavs Proškins
Trešdienas rītā Jelgavas centrā avarējusi un uz sāniem apgāzusies Neatliekamas medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīna. Brigādi laikus nepamanīja kāda “BMW” vadītāja, mediķu transports kļuva par šķērsli uz ceļa, pašā krustojuma vidū, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Mediķu transportlīdzeklis pēc sitiena apgāzās uz sāna un, inerces vadīts, vairākus metrus dzirksteļodams, šļūca pa asfaltu, brīnumainā kārtā neaizķerot citus satiksmes dalībniekus.

Par laimi, atgadījums Lielās un Pasta ielas krustojumā neprasīja cilvēku upurus. Sasitumus guva viens no NMPD brigādes mediķiem, ”BMW” vadītāja tika cauri sveikā.

“Transportlīdzeklis atradās ceļā uz izsaukumu, negadījumā nopietni cietušo nav. Sākotnējā informācija liecina, ka transportlīdzeklis uz izsaukumu devies ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu. Notiek negadījuma apstākļu noskaidrošana,” par notikušo saka NMPD komunikācijas speciāliste Ilze Upīte.

Avārija notika ne pārāk labi pārredzamā krustojumā. Šķiet, ka mediķu busiņa šoferis, pamanot, ka vairāku mašīnu šoferi operatīvo transportu redz un stājas, pieļāva, ka ceļš ir brīvs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:20

Jaunākās diskusijas