Sieviete Ogrē piedzīvo nelaimi, mēģinot ietuptīt elektrību

tautaruna.lv 27.februāris 2022, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Vienā no daudzstāvu namiem Ogrē, Skolas ielā, dzīvo sirmgalve, kas apzināti attiekusies no elektroapgādes un aktīvi dedzina sveces. Vakarpusē viens no kundzes iedegtajiem apgaismojuma avotiem izraisīja ugunsgrēku, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Cienījamā vecuma kundze, kuras dzīvoklis ir nama otrajā stāvā, pievakarē sagādāja kaimiņiem zināmas problēmas, neveiksmīgi cenšoties vai nu sasildīties, vai izgaismot istabu ar iedegtas sveces palīdzību. Liesma aizskāra uz galda esošās avīzes, un sākās ugunsgrēks.

No līdzīgas ķibeles nav simtprocentīgi pasargāts neviens, taču diez vai minētās sievietes turpmākā rīcība ir vērtējama kā adekvāta. Ar postažu gan sirmgalve kaut cik tika galā pašas spēkiem, taču pārbiedēto kaimiņu izsauktie glābēji, viņasprāt, krīzes situācijā iesaistīti lieki.

“Kāpņutelpa pilna ar dūmiem. [Vai jūs evakuējāties? - red.] Nē. [Ugunsdzēsējus izsaucāt? - red.] Ugunsdzēsējus, policiju, ”ātros”, pēc tam vēl gāzes dienests atbrauca. [Ugunsgrēks jūsu dzīvokli neskāra? - red.] Dzīvoklī drausmīgi smirdēja. Viņai ir atslēgta elektrība, tāpēc dedzināja sveces. Ja mēs gulētu, kas tad būtu? Paiet garām viņas dzīvoklim nozīmē iziet cauri smirdoņai. [Viņa nevienu neielaiž? - red.] Nē. Ugunsdzēsēji uzlauza durvis. Uzlauza un nevarēja viņu izvilkt ārā, lai viņu aizvestu. Viņa tur kliedza,” stāsta mājas iedzīvotāja.

Beigu beigās sirmgalvi tomēr izdevās pierunāt iekāpt neatliekamās palīdzības dienesta transportā, lai mediķi viņu apskatītu. Ārsti nolēma kundzi aizvest uz slimnīcu papildu izmeklējumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas