Purvciemā paglābj divus mazus zēnus, kas dzīvojuši neapskaužamos apstākļos

tautaruna.lv 10.februāris 2022, 13:09
 
Dāvis Ūlands/F64
Pagalam skarbu kādas ģimenes ikdienu izjauca policisti un mediķi, no vecākiem paglābjot divus mazus zēnus, vēsta “Degpunktā”.
Ap pusčetriem rītā viena no Rīgas pašvaldibas policijas ekipāžām nosūtīta palīgā kolēģiem no Valsts policijas, kuri kāda izsaukuma vietā bija sastapušies ar bērniem, kuriem acīmredzami nepieciešama palīdzība.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne stāsta, ka neilgi pirms Rīgas pašvaldības policijas iesaistīšanās vienā no Purvciema daudzīvokļu namu dzīvokļiem bija norisinājies četru vīriešu kautiņš, kā rzultātā daļa bija nonākusi slimnīcā, daļa Valsts policijas iecirknī un šajā dzīvoklī bija palikusi iereibusi māte ar diviem maziem bērniem.

Ierodoties dzīvoklī, bija redzamas kautiņa pēdas - dažviet uz sienām asinis, izsistas durvju ailes un izsists stikls sekcijām. Apkārt valdīja nekārtība, kas liecināja par to, ka, acīmredzot, bērnu māte nebija spējusi pilnvērtīgi parūpēties par abām atvasēm.

Redzot bērnu aprūpes līmeni, policistiem radās aizdomas par viņu veselības stāvokli, kā reezultātā uz notikuma vietu izsaukti mediķi.

Bērnu māte noliedza, ka attiecīgajā dienā lietojusi alkoholu, lai gan no viņas nāca alkohola dvinga.

Mediķi, pārbaudot bērnu veselības stāvokli, secinājuši ka vienam no mazuļiem ir jādodas uz slimnīcu, papildus pārbaužu veikšanai, savukārt otru bērnu nolemts nogādāt krīzes centrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:41

Jaunākās diskusijas