Dusmu pilnu ierakstu sostīklos pamana pat Rīgas dome; tā rīkojas

tautaruna.lv 10.februāris 2022, 18:30
 
Facebook
Nokūstot sniegam, skatam paveras ne visai glīti un izbraucami ceļi. Viena no bēdu ielājām noteikti bija Jaunpils iela Rīgā. Bedre pie piedres.

8.februārī kāda iedzīvotāja vārdā Liesma facebook ievietoja bildi un savās pārdomas: "Nez, kas ir labāk - brauciens stikla kalnā, vai bezcerīga lavierēšana starp krāteriem. Stāvu uz Jaunpils ielas un nevaru izdomāt, ko iesākt, jo vieglajai mašīnai te vienīgā izredze - kaut ko noraut vai sasist � Rīgas domes Satiksmes departaments vai kura struktūra?

Posms no VUGD jaunā korpusa, līdz pat Ventspils ielai - ceļš nav izbraucams jau nedēļām. Gaidīsim ziedoņlaiku?"

Un viņa tapa sadzirdēta - pat Rīgas domes strūktūrvienību kabinetos.

Jau dienu vēlāk sieviete varēja ziņot: "Cepuri nost! Rīgas domes Satiksmes departaments! Lūdzu ielieciet karodziņu Rīgas ceļu kartē Jaunpils ielai - te diži viensētnieki dzīvo - VUGD, Dzintara melodija, Industriālais parks - tie tikai par savu mājas slieksni rūpējas, kas laikam saskan ar normatīviem. Tomēr civilizētā pilsētvidē, vietā, no kuras redzams pilsētas centrs - 1km ceļaposmu noasfaltēt būtu pilsētvaras goda lieta.

Paldies, ka tik operatīvi noreaģējāt. Ticiet man, nav mūsu vaļasprieks piekliegt ēteru ar negācijām. Tikai tad, kad sirds pilna
Lai visas veiksmes šajā grūtajā laikā un darbā!"

fa

Vai uz šo sūdzību arī tiks atbildēts ar darbiem?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas