Daugavā uz ledus aizmieg cilvēks

tautaruna.lv 17.janvāris 2022, 20:30
 
F64
Policisti no drošas nāves glābuši kādu vīru, kurš bija iesnaudies un, iespējams, pat pavadījis nakti guļam uz Bieķengrāvja ledus, vēsta “Degpunktā”.
Rīta agrumā Lucavsalā dežurējošie policisti saņēmuši izsaukumu uz turpat netālo Bieķengrāvi - kāds nejaušs garāmgājējs, uzaustot gaismai, bija pamanījis, ka uz ledus, iespējams, guļ cilvēks.

RPP Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes galvenais speciālists Jānis Skrims stāsta, ka, apskatot norādīto ūdenstilpi, policijas darbinieki secināja, ka uz ledus atrodas cilvēka siluets.

Policisti ņēma glābšanas ekipējumu un devās talkā vīrietim uz ledus. Šajā gadījumā, par atvieglojumu policistiem, sadzirdot saucienus, guļošais sācis kustēties.

Uz ledus sastaptais vīrietis paskaidroja, ka nokritis no tilta, lai gan tuvumā tiltu nebija. Savādo atbilžu dēļ radās aizdomas, ka cietušajam ir hipotermija, tādēļ arī nebija iespējas pateikt, vai nav lietots alkohols jeb kādas citas apreibinošas vielas. Neadekvātais stāvoklis varēja būt pārsalšanas dēļ.

  • Policija: “Cikos tu iznāci uz ledus, nokriti? Vai bija vēl tumšs?”
  • Vīrietis: “Jā. Tumšs.”
  • Policija: “Cik ilgi gulēji, nezini?”

Tiek pieļauts, ka vīrietis uz ledus pavadījis kādas četras stundas, ņemot vērā, ka uz tā nonācis, kas vēl bija tumšs. Uz notikuma vietu tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Rezultātā 33 gadus vecais vīrietis nodots mediķu rokās un tālāk steidzami nogādāts slimnīcā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas