Ieraksts par trešās potes blaknēm izraisa lielu rezonansi

tautaruna.lv 4.janvāris 2022, 18:00
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Latvijā vakcinācijas pret Covid-19 kursu, saņemot abas potes vai "Johnson & Johnson" (J&J) gadījumā - vienu poti, noslēdzis jau 1,261 miljons iedzīvotāju. Savukārt vakcinācijas procesu līdz šim sākuši 1,313 miljoni iedzīvotāju. Daļa ir saņēmuši arī trešo poti.
Kāds vīrietis facebook dalījies ar savu stāstu jeb par viņa organisma reakciju pēc trešās potes. Ar ierakstu dalījušies vairāk kā 4000 facebook lietotāji, Komentāru skaits tuvojas 1000,
"3.pote. Padalīšos ar savu pieredzi. Katram tā ir sava, nepretendēju uz to, ka mani secinājumi ir objektīvi un tā ir visiem. Bet noklusēt notikušo neuzskatu par pareizu.
Pedagogiem, kas strādā ar nevakcinētiem, pienākas 3.pote. Tā es saņēmu uzaicinājumu un 16.novembrī saņēmu 3.poti. Pirms iepotēt mani pabrīdināja, ka būs 1/2 deva, nodomāju, ka tas taču tik labāk, organismam nebūs lielas slodzes. Un tā kā pirmās 2 potes arī bija Moderna, tad problēmām vispār nevajadzētu būt.
Ja pēc 1.potes jūtos labi, pēc 2.potes temperatūra bija tikai 1 dienu, tad pēc 3.potes drudzis un temperatūra bija daudz ilgāk, 2 nedēļas bija vājums, kas beidzās ar problēmām ar asinsspiedienu un ātrās palīdzības izsaukumu 1.decembrī. Tad sekoja 2 nedēļas mēģinājumu stabilizēt asinsspiedienu. 16.decembrī es nonācu Gaiļezerā.
Tagad jau asinsspiediens ir normalizējies. Jādzer daudz dažādas zāles. Milzīgs paldies katram ārstam, katrai medmāsiņai, kas piedalījās manā ārstēšanā! Visiem bija un ir apbrīnojama kompetence un empātija. Stāsts beidzās.
Secinājumi. Jebkura(!) pote ir stress organismam. Tā nav mana doma, tas ir mediķu apgalvojums. Netiešā veidā, bet pote mani ietekmēja. Un diez vai es taisīšu 4.poti. Potēšanu var salīdzināt ar boksa sitieniem. Kāds var izturēt 1,2,3, kāds 10,... Vai tiešām mēs ejam uz to, ka šī pote būs jātaisa ik pēc 6 mēnešiem?" retoriski vaicā vīrietis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas