Linda Mūrniece pikta par Rīgas ielās pieredzēto

tautaruna.lv 29.decembris 2021, 15:31
 
Linda Mūrniece/Facebook
Ap Ziemassvētku laiku Latvijā, it īpaši Rīgā, sniegs sniga aumaļām. Tas radīja sastrēgumus, neizbraucamas ielas u.tml. Sasnigušā sniega nedienas piemeklēja arī uzņēmēju Lindu Mūrnieci.
"Beidzot pienāca tā diena, kad netiku laukā no stāvvietas pie mājām bez palīdzības. No maksas stāvvietas, par kuru naudu iekasē un sodus liek, neatkarīgi no tā, vai stāvvieta izskatās pēc stāvvietas vai sniega putras kalna.
Viena stāvvieta Tērbatas ielā, par ko maksāju 55 eur mēnesī. Otra - pie viesnīcas, kur samaksa ir 2,50 par pirmo stundu, 3 - par katru nākamo.
Nevarot sakopt stāvvietas, jo tur visu laiku mašīnas? Nav taisnība, brīvdienās liela daļa rīdzinieku bija laukos un stāvvietas tukšas. Tērbatas ielas stāvvietu nofotografēju šorīt, arī - brīva vieta tīrīšanas izpausmēm. Sniegs nav snidzis pēdējās dienas, līdz ar to aizbildināties, ka netiek galā snigšanas dēļ, arī pagrūti….
Un - nē - es negribu iztīrīt nevienu stāvvietu. Jo gandrīz katru dienu pie viesnīcas tīru savu teritoriju, kā prasa lietu kārtība un gluži fiziski vēl RD vietā kaut ko tīrīt nevaru. Un tiešām negribu. Es maksāju katru dienu par to vietu, kur lieku auto. Visi maksā. Un tās ir lielas summas, ko saņem Rīgas satiksme. Par to var arī kāds ar lāpstu pastrādāt, lai rīdzinieki saprastu, par ko maksā.
Šorīt nobildēju arī veloceliņu. Kamēr ielas un stāvvietas neizbraucamas, veloceliņi - kā vasarā…" facebook raksta Linda Mūrniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas