Vīrietis pikts: Pavļuts atkal sācis nodarbojas ar baiļu sēšanu

tautaruna.lv 22.decembris 2021, 17:00
 
Pixabay
Jau divus gadus dzīvojam Covid-19 ēnā. Un cik ilgi vēl būs ar to mums jāsadzīvo - atbildi nezinām. Daļa sabiedrības šīs nemitīgās kovida ziņas ir "atēdusies". Un kārtējos jaunumus jau uztver ar zināmu cinismu un dusmām.
"Skatos atkal cienījamais veselības ministrs nodarbojas ar baiļu sēšanu. 3000 slimo būs pāris dienās, ja būs pipec, tad būs mājsēde, ja būs tas tad būs šitas u.t.t. Nu jau divi gadi pagājuši kopš šīs globālās padarīšanas. Vēl joprojām ar iebiedēšanu nodarbojas! Nestrādā. Tas vairs, vismaz man nestrādā!
Bet cik patīkami būtu lasīt, ja veselības ministrs teiktu ka gaidāms nākamais uzliesmojuma vilnis, mēs tam esam gatavi, jau sagatavoti stacionāri un medicīnas personāls ir gatavs jauniem izaicinājumiem. ir palielinātas gultas vietas un esam gatavi arī 3000 un vairāk pacientu uzņemšanai. Mums ir sagatavoti medikamentu krājumi ārtēšanas nodrošināšanai, esam skābekļa aparātus nodrošinājuši un pie mazākiem simptomiem uzreiz pieteikties stacionāros uz pārbaudēm, lai kaiti noķertu jau sākumā. Tomēr 80 miljonus esam ieguldījuši, kur katrs cents ir aizgājis gatavībai vīrusa apkarošanai un ārstēšanai.
Bet nē! sauc kaut kādus skaitļus, kaut ko biedē, kaut ko murgo, kaut ko putro. Personīgi mani vairs šie uzsaukumi nesatrauc. [..]
Bailes ir viena no emocionālākajām sajūtām, kas visvieglāk pakļaujas manipulācijām. Droši vien tajās augstajās skolās, kurās ministrs mācījies, to ir labi apguvis, bet pārējā laikā sačkojis mācības, jo apmeklējis klaviernodarbības. Veselības aprūpe ir pilnīgā...! Katru nedēļu spriež tikai ko varētu ierobežot un kā pabaidīt, bet konkrēti pasākumi ārstēšanai, vai apkarošanai nav. Vienīgie ieroči ir totāli ierobežojumi, bet nevienas piebildes par ārstēšanas procesu uzlabošanu un panākumiem ārstēšanā. [...],"facebook raksta Uģis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:47

Jaunākās diskusijas