VIDEO: Kariņa neveiklā frāze pamatīgi samulsina

tautaruna.lv 9.decembris 2021, 12:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš tiešraides laikā izteicis frāzi, kas samulsinājusi soctīklu lietotājus.

K. Kariņš, runājot par Covid-19 nāves gadījumiem, paudis, ka ikviena iedzīvotāja nāve ir traģēdija, taču šo frāzi izteicis neveikli, rezultātā tai iegūstot citu jēgu.

"Māte, vecaistēvs vai vecāmāte, brālis, māsa, darba kolēģis, draugs, radinieks, kaimiņš - katra cilvēka dzīvība mūsu valstī ir traģēdija. Un mums ir kopīgiem spēkiem jāstrādā, lai šīs traģēdijas nenotiktu," saka K. Kariņš.

Video fragments ar premjera sacīto pārpublicēts mikroblogošanas vietnē Twitter, kur soctīklu lietotāji aktīvi komentējuši Ministru prezidenta neveiklo izteikumu.

"Panākt nemirstību!", "American Latvian language", "Pēc Freida nav pārteikšanās", "Pārstrādājies nabadziņš", "Tired PM" - komentāros pauž twitterļaudis.

Jāatzīmē, ka pērn ar neveiklu izteikšanos par nāves gadījumiem, kas saistīti ar Covid-19, izcēlās Latvijas Valsts prezidents Egils Levits, kurš, viesojoties Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodiens jautājums", pauda, ka cīņā ar pandēmiju vislielākā motivācija, "protams, ir nesaslimt un sliktākajā gadījumā nenomirt". Tad prezidents piebilda: "Tie cilvēki, kuri ir nomiruši no Covid, tiem, protams, šie Ziemassvētki arī nebūs..."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas