Sieviete slimnīcā piedzīvo pazemojumus, jo nav potējusies

tautaruna.lv 2.decembris 2021, 18:41
 
Pixabay
Dodoties pie ārsta, principā pie jebkura speciālista, cilvēks sagaida cieņpilnu komunikāciju un attieksmi. Nevienmēr gan tā ir...
"Vēlos padalīties ar savu, šodienas nepatīkamo situāciju [..] slimnīcā.
Runa iet par to, kad ja Tu neesi vakcinēts, tad attieksme pret Tevi ir vnk briesmīga, Tev liek justies tā, itkā Tu neesi nekas šai dzīvē. Lieki piebilst, kad parasti esmu diezgan spēcīga emocionālā ziņā, taču šodien no kabineta nācās iziet ar asarām acīs. Šoreiz runāju par dakteri ILZI L. Gaidot rindā aiz kabineta durvīm, jau nācās dzirdēt diezgan skaļu sarunu, kur viņa ar kādu pacienti ļoti negatīvi apsprieda nevakcinētos cilvēkus. Kad pienāca mana kārta doties iekšā, biju sevi noskaņojusi, ka viss būs labi.
Taču kad iegāju iekšā un daktere uz galda ieraudzīja manu pašapliecinājumu, uzreiz tapa skaidrs, ka labi nebūs. Viņas izteicieni bija ļoti nosodoši, un pazemojoši. Ļoti daudz jautājumu par to, kapēc neesmu vakcinēta.
Vienā brīdī biju spiesta novilkt masku, lai viņa varētu apskatīt manu dzimumzīmi. Viņa Iebļāvās, lai aiztaisu muti un nerunājot, jo neesmu vakcinēta. Tālāk viņai vajadzēja veikt man vienu procedūru, uz ko viņa man teica, ka viņa to darot tikai privātpraksē, cik nopratu, tad to dara tāpēc, ka klients privātpraksē samaksā daudz lielāku summu, kā caur slimnīcu. Bet man viņa to izdarīšot tikai tāpēc, lai es nevelkoties pie viņas jo viņa mani tur neņemšot. Piedāvāju vinai papildus samaksāt, uz ko saņēmu noraidošu atbildi. Pie viņas kabinetā atrados kādas 8 minūtes un visu to laiku nācās klausīties visādas dzēlības, tikai tāpēc, ka es redziet neesmu vakcinēta.
Kur ir palicis cilvēcīgums?
Vai bez tā sasodītā covida šajā pasaulē vairs nekā cita nav palicis?
Cilvēki, esiet lūdzu saprotoši un mazliet iejūtīgāki," facebook raksta Viktorija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas