Māmiņa savā guļamistabā piekar nacistiskās Vācijas karogu; ierodas policija

tautaruna.lv 4.decembris 2021, 17:21
 
thesun.co.uk
Kaimiņi izsauca pretterorisma policistus pēc tam, kad kāda mamma savā guļamistabā izkāra karogu ar nacistu svastiku, ziņo Lielbritānijas ziņu portāls thesun.co.uk.

Policija tika izsaukta pēc tam, kad 39 gadu vecā Eimija Ņūporta bija piespraudusi nacistiskāJaunās Vācijas karogu un tas labi bija saskatāms no ielas.

Policisti viņu brīdināja, ka viņa varētu izdarīt pārkāpumu, ja tas tiks tur tiks atstāts un redzams no ielas. Divu bērnu māmiņa piekrita izņemt to no publiskas apskates.

Kāds vietējais iedzīvotājs teica: “Jūs nevarat neievērot karogu. Tas ir zemisks, un šī ir tik jauka teritorija, kas padara to vēl šokējošāku.”

"Šis simbols nozīmē tikai naidu un ļaunumu. Kāpēc gan kāds vēlētos, lai tas būtu izlikts izstādītā ekspozīcijā, lai visi redzētu pa logu?

Uz žurnālistu uzdoto jautājumu par karogu, Ņūporta vairākkārt atteicās atbildēt un noliedza, ka būtu rasistiska. Viņa teica: "Manās mājās ir daudz karogu."

Policija sacīja: “Piektdienas vakarā mēs reaģējām uz kāda sabiedrības locekļa zvanu, kurš ziņoja, ka ir redzējis, šķiet, nacistu karogu, kas izkārts kādā adreses istabā.

"Mūsu darbinieki tajā vakarā apmeklēja adresi un deva padomus tur dzīvojošajai personai, norādot, ka karoga glabāšana nav nelikumīga, bet, ja to var redzēt no publiskas zonas, to var uzskatīt par rasistisku.Persona piekrita noņemt to no publiskās apskates."

thesun.co.uk

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas