"Antivaksere", saslimstot ar Covid-19, piedzīvo 8 klīniskās nāves

tautaruna.lv 28.novembris 2021, 13:11
 
Ilustratīvs attēls / Reuters/Scanpix/LETA
35 gadus vecā brite Džemma Robertsa, kura savulaik atteicās no vakcinācijas pret koronavīrusu, uzskata, ka izdzīvoja, tikai pateicoties ārstu varonīgajiem pūliņiem, un sola turpmāk vienmēr klausīt ārstus, vēsta Mirror.

Vakcinācijas pretiniece Robertsa vairākas reizes atteicās no potes pret Covid-19 un augustā inficējās un saslima ar koronavīrusu. Uzreiz pēc hospitalizācijas ārsti sievietei konstatēja smagu koronavīrusa infekcijas gaitu un bija spiesti pieslēgt viņu pie plaušu ventilācijas aparāta.

Drīz pēc tam pacientes sirds vairs nespēja tikt galā ar stresu un sāka apstāties atkal un atkal. Divu mēnešu laikā, ko Džemma pavadīja pieslēgta pie aparāta, viņa piedzīvoja astoņus klīniskās nāves gadījumus. Tomēr ārstiem katru reizi izdevās viņas sirdij atkal likt pukstēt.

- Atceros, ka teicu ārstiem un medmāsām: "Lūdzu, neļaujiet man nomirt!" Es gandrīz nevarēju to izturēt. Medicīnas darbinieki izglāba manu dzīvību - viņus es tagad klausīšu vienmēr," pauda sieviete.

Džemma sacīja, ka izjūt visdziļāko nožēlu par to, ko viņas ģimenei nācies pārdzīvot atteikšanās vakcinēties dēļ, un aicināja ikvienu vakcinēties savlaicīgi, lai neapdraudētu savu dzīvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas