Daniels Pavļuts krīt nežēlastībā pēc ieraksta soctīklos

tautaruna.lv 26.oktobris 2021, 11:30
 
f64.lv, Aivars Ķesteris
Pēc tam, kad veselības ministrs Daniels Pavļuts sociālajos tīklos pavēstīja, ka pats personīgi aicinājis seniorus vakcinēties, mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji neskopojās ar skarbākiem un kritiskākiem vārdiem, kas veltīti Pavļutam.

"6 (12) pret 2! Vakar zvanīju vēl nevakcinētiem senioriem un 6 bija ar mieru vakcinēties, 6 bija tikko vakcinējušies! 2 kundzes neizdevās pierunāt. Tikai viens iedrošinošs zvans var izdarīt tik daudz - glābt kādam veselību un pat dzīvību," rakstīja Pavļuts.

Komentētāji neskopojās ar kritskākiem vārdiem, gan iesakot Pavļutam mainīt profesiju, gan paužot neizpratni par to, ka ministram perosnīgi ir jāapzvana seniori.

"Izskatās, ka laiks mainīt profesiju. Jums ir drīzāk influencera vai mārketinga speciālista talants. Bet piedodiet, Jūs esiet ļoti slikts Veselības ministrs. Un šeit vairums vakseru un antivakseru domas paradoksāli sakrīt. Neņemiet ļaunā, jo tā ir patiesība! Zinu, izvadu…"

"Laba iniciatīva. Pazvani arī onkoloģijas pacientiem un pastāsti kāpēc nav naudas zālēm. Oj, tu varētu daudziem pazvanīt, ja tev tiešām rūpētu cilvēki vairāk par shēmām..."

"Varbūt šodien arī palīdzi apglabāt tos ~20 cilvēkus, kas katru dienu mirst no Covid? Ņemot vērā katastrofālo situāciju LV, iespējams, Tev tiešām labāk strādāt zvanu centrā, rakt zemi vai jebko citu, bet veselības nozari vajadzētu uzticēt vadīt kādam citam."

"Cik jauki, bet kāpēc Jūs nezvanījāt jau augustā? Vakcinētiem Jūs ierobežojāt tiesības savas neizdarības dēļ, ar ko tagad izrādāties!"

"Jēziņ, kas par māžošanos! Tiešām ministram nav nekā stratēģiski nozīmīgāka ko darīt? Tiešām, tiešām, tiešām? Šis jau velk paralēles ar Gobzema pekstiņiem."

"Uzskatāms piemērs, kā politiķis spēlē/pucē spalvas, un ir slikts vadītājs, kurš nelietderīgi izmanoto vadītāja laika resursu savas kompetences līmenī. Šo darbu-senioru apzvanīšanu, produktīvāk būtu uzticēt seriāla "Ugunsgrēks" aktieru kolektīvam."

"Aizsardzības ministrs varētu piezvanīt kaimiņvalstīm un sarunāt, ka tās neuzbruks. Iekšlietu ministre varētu piezvanīt uz Baltkrieviju un sarunāt, lai nesūta bēgļus uz robežu."

Tikmēr neliela daļa komentētāju pauda atbalstu Pavļutam, uzsverot, ka tā ir lieliska inciatīva.

"Ļoti jauka iniciatīva! Es arī savu tēti vairākas reizes mudināju, līdz viņš piekrita vakcinēties."

Jau vēstījām, ka Pavļuts sociālajā vietnē Facebook dalījies ar ierakstu, kurā atklāj, ka telefoniski sazinājies ar vairākiem Latvijas senioriem, no kuriem daļu viņam izdevies pārliecināt saņemt vakcīnu pret Covid-19.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas