Soctīklu lietotāji neizpratnē, vai tieslietu ministrs Bordāns nevilšus atzinies valdības noziegumos?

tautaruna.lv 25.oktobris 2021, 20:55
 
Oksana Džadana/F64
Tieslietu ministrs Janis Bordāns, Saeimas sēdē izsakoties debatēs par nākamā gada budžetu, atzina, ka Latvijas korupcijas apkarošanas iestādēm ne pārāk labi ir veicies ar jaunu korumpantu atklāšanu un noķeršanu. ”Iespējams, tas ir saistīts arī ar to, ka šai valdībai gluži vienkārši šādi noziegumi piemīt daudz mazāk,”sacīja J. Bordāns.

Par šo Bordāna pausto domu “Facebook” lietotāji ir neizpratnē, vai tieslietu ministrs ar to ir atzinies, ka valdība ir veikusi korupcijas noziegumus, tiesa, mazākā mērā nekā visas iepriekšējās valdības?

Saeimas deputāte Jūlija Stepaņenko, kura "Facebook" ievietojusi videoierakstu no šīsdienas Saeimas sēdes, raksta: “Bordāna kungs godīgi atzīst, ka šī valdība zog mazāk...”

Arī citi, kuri bija redzējuši tiešraidi no Saeimas sēdes vai noskatījās to video ierakstā, bija šokēti par šo atklāsmi:

Tas bija mājiens kolēģiem,ka vēl ir gads un vēl ir ko zagt”;

“Vismaz godīgi atzinās ......bet tai pat laikā, varbūt viņš ir pārāk pieticīgs dvēselē un nemaz neapjauš patiesos apmērus?”

“Es domāju, ka tik daudz kā tagad iepriekš nekad nav zagts!”

“”šai valdībai šādi noziegumi piemīt daudz mazāk," teica tieslietu Bordāns, runājot par korupciju. bet tātad tomēr "piemīt"? varbūt Bordāns konkrēti kādu nosauks? “

“Ja mazāk zagtu, tad, laikā, kad naudas ir tik daudz kā nekad nav bijis, nebūtu jāaizņemas tik daudz kā nekad agrāk neviens nav aizņēmies”,

Šādus un līdzīgus komentārus var izlasīt pie videoieraksta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas