Pārdaugavā daudzstāvu mājā aizdegas balkons; cilvēki steidz evakuēties

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 18:40
 
Kaspars Krafts/F64
Kādā 16 stāvu mājā Rīgā, Pārdaugavā šonedēļ izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Liesmoja balkons, tāpēc ir aizdomas, ka tas aizdedzies no vējā pavirši palaista izsmēķa, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Krīzes situācija pirmdien dienas vidū piemeklēja daudzstāvu ēku Anniņmuižas ielā, Imantā. Sestajā stāvā dega dzīvoklis, un cilvēki steigā evakuējās. Viktorija, kuras miteklis atrodas tieši virs ugunsgrēka, telpās ilgi neuzkavējās - elpot vairs nebija iespējams.

Viktorija kopā ar citiem mājas iedzīvotājiem stāvēja pagalmā un gaidīja. Ugunsdzēsēji izmantojot pacēlāju nokļuva uz balkona, kur dzēsa degošo kondicionieri. Tikmēr pensionāre, kas dzīvo stāvu zemāk, centās saglābt savas izmirkušās mantas.

Pēc tam, kad briesmas tika novērstas un operatīvie dienesti pameta notikuma vietu, degušā dzīvokļa saimnieks gāja aprunāties ar Viktoriju. Aptuveni piecdesmit gadus vecais vīrietis viņu vainoja notikušajā. Lidojošu izsmēķu problēma ceturtajā namā ir aktuāla. Par to sūdzas arī vietējā iedzīvotāja Rasma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:42

Jaunākās diskusijas