"Apriebies!" Soctīklos Latvijas skolotāja neslēpj izmisumu

tautaruna.lv 15.oktobris 2021, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
Kāda skolotāja mikroblogošanas vietnē Twitter publiski paudusi izmisumu par mācību porcesu skolās, ko apgrūtina tas, ka cilvēki nevakcinējas pret Covid-19.

Ierakstā sieviete norāda, ka skolotāji šobrīd saskaras ar situācija, kad puse no klases atrodas klātienē, bet daļa mācās attālināti.

"ES NEVARU VADĪT STUNDAS VIENLAICĪGI PUSEI KLASES KLĀTIENĒ UN PUSEI ATTĀLINĀTI!!! POTĒJIETIES!!! APRIEBIES!!!" - izmantojot lielos burtus, ar savu sāpi soctīklos dalās kāda skolotāja.

Ar viņas ierakstu dalījusies arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības direktore Liene Cipule.

".....gribas teikt, turies mīļā, bet zinu, tas nelīdzēs. Es saviem kolēģiem ieteicu visu tiessaistē nevadīt. Vienu stundu ar klātieni, uzd.attalināti. Tad maināmies....sevi ir jāsaudzē. Daži mēģināja 20 min un 20 min. Arī nerullē," raksta soctīklu lietotāja komentārā pie skolotājas ieraksta.

"No klases nevar tiešraidi palaist? Klausās visi. Klātiene un attālinātie," iesaka komentāra autors.

Ir arī tādi, kas komentāros norāda, ka šajā gadījumā tad ir jāmaina darbs un lūdz skolotāju "nekliegt".

Jau vēstīts, ka izglītības iestādēs strādājošo vakcinācijas pret Covid-19 aptvere sasniegusi 80%, mikroblogošanas vietnē "Twitter" informēja izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP).

Salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, tad vakcinēto īpatsvars pieaudzis par trim procentpunktiem.

Vispārējās izglītības iestādēs vakcinēto īpatsvars sasniedzis 82%, kas ir par diviem procentpunktiem vairāk nekā iepriekšējā nedēļā, bet augstākajā izglītības līmenī vakcinēto īpatsvars pieaudzis par vienu procentpunktu un sasniedza 88%.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:32

Jaunākās diskusijas