Teikā zaglim nākas piedzīvot ko gaužām nelāgu

tautaruna.lv 4.oktobris 2021, 18:30
 
Ilustratīvs attēls / Ģirts Ozoliņš/F64
Nedēļas sākumā kāds zaglis piedzīvojis neveiksmīgu sirojumu pa daudzdzīvokļu ēkas pagrabu Teikā. Uzlaužot vairākus pieliekamos, izrādījās, ka tajos tomēr neatrodas vērtīgas mantas. Gribēdams tikt ārā, garnadzis atklāja, ka kāds aizslēdza pagraba durvis no ārpuses un jāmeklē cits atkāpšanās ceļš, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Karīnas vīrs nejauši atklāja, ka Ropažu ielas 56. namā iekļuvis zaglis. Sieva stāsta, ka nozieguma sekas bija redzamas kā uz delnas. Kāda ēkas iedzīvotāja stāsta, ka viņas vīrs vēlējies pagrabā ieskrūvēt spuldzīti, un, paņemot trepes no kaimiņa, kopā gājuši lejā un atklājuši, ka durvis ir uzlauztas.

Kāds cits uzrunātais ēkas iedzīvotājs norāda, ka garnadzis, visticamāk, nebija nekāds iesācējs.

Sētnieks Valērijs uzskata, ka zaglis, nevienam neko nenojaušot, netīšām ieslodzīts pagrabā. Proti, viņš ticis iekšā brīdī, kad kāds no iedzīvotājiem atstāja vaļā durvis. Pēc tam izeja tika aizslēgta no ārpuses, un nelūgtajam viesim vairs nebija kur sprukt. Vienīgā izeja bija caur pagrabu doties uz otru kāpņu telpu. Tagad tas vairs nav iespējams, jo savienotā eja turpmāk būs slēgta.

Jauno atslēgu uzstādīja Karīnas vīrs ar cerību, ka nākamreiz ļaundarim izejas nebūs. Mājas iemītnieki uzsver, ka zaglis neaizgāja ar lielu guvumu. Ņemot vērā apkaimes tendences, reti kurš pagrabā glabā vērtīgas mantas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas